Gitar alıcam bilgili insanlardan destek istiyorum

elemanın saçmalığı... sırf denemek için de denenir de hadi alıcıysan zaten şart.. en azından ben mutlaka takar cızırdama, temassızlık vb var mı diye denerim, yoksa meraklı değilim orada oturup yarım saat çalmaya tepemde adam dikilirken 🙂

Mesainin sonlarina yakindi bi de belki ondandir.
bunu asla kabul etme.... günde 8 ameliyat yapan cerrah mı bu...ne mesaisi, oturuyor mağazada, mesaisi de sensin zaten
ha adamın özel bir derdi vardır, hastası, vefatı vardır kusura bakma der anlarım, ben de gider yarın gelirim zaten insanlık hali ... de eğitim gitarı diye savsaklamak nedir
yemeyin böyle şeyleri, tüketici olarak, müşteri olarak, insan olarak hakkınızı arayın... mesai ne ya

bunu asla kabul etme.... günde 8 ameliyat yapan cerrah mı bu...ne mesaisi, oturuyor mağazada, mesaisi de sensin zaten
ha adamın özel bir derdi vardır, hastası, vefatı vardır kusura bakma der anlarım, ben de gider yarın gelirim zaten insanlık hali ... de eğitim gitarı diye savsaklamak nedir
yemeyin böyle şeyleri, tüketici olarak, müşteri olarak, insan olarak hakkınızı arayın... mesai ne ya
Haklisiniz bir sey diyemeyecegim.

Tum cevaplariniz icin ayri ayri tesekkur ederim.Zaten bahsettigim epiphone da demin baska birine satilmis sahibinden haber geldi 🙂 . Bu gitar onerisiyle alakali yeni bir konu açacağım.İyi gunler herkese

kanka cort konusunda bir onyargim var.Bi ara çok gömüldü elektro gitar konusunda.Emg manyetikli cort gordugumde bile direkt icimden bi ses ALİRSİN KORT OLURSUN CORT diye bagiriyor.Tam emin degilim genelde elektro gitar konusunda hep görmüyorlar cortu kalitesiz diye.Bilemiyorum yani yine de tesekkur ederim bu konu hakkinda bilginiz varsa beni de bilgilendirirseniz sevinirim.
bu fiyata alıcağın jacksondan falan çok farkı olmaz hatta manyetik konusunda daha önde ağaç tremolo konusunda çok fikrim yok ama hemen hemen aynılardır bi bak derim strat bakıcak olursan kararın değişirse 20 25 k piyasasında kaynıyo zaten

Geri