les paullarda kullanılan hangisi tam anlayamadım? bi link verebilirmisin hoca?
Erren demiş ki:Artunsan demiş ki:Valla bu ilk linklerde gösterdigin askilar cok rahatsiz bence. Cok tatli deri askilar var, yada en azindan omuz kisminda genis deri bir koruma olmasi lazim yoksa boynunu acitiyor insanin. Özellikle yazin ince kiyafetler giyiyorken.. hele bir de ciplak vücudu asarsaniz vay halinize. 😀
Bende de ibanezin ayni tür bir askisi var ondan diyorum.
kusura bakmayın belki okuyunca gülersiniz ama..Bişey soracağım bu askıda ki ip neye yarıyor tam olarak benim stratlada gelmiştide hiç kullanmamıştım ne işe yaradığını bilmediğim için 🙂
Deckert demiş ki:mre87 demiş ki:bence ebay den de alabilirsin. ben bir kaç kez küçük eşya getirdim. 2 si de ebay store du hiç bir problem yaşamadım. kargo da uygundu. ebay store lar genelde güvenilir oluyorlar çok alışveriş yaptıkları için ve çoğu da böyle küçük şeyleri türkiye ye yolluyor.
Dostum direk evemi sipariş yaptın ? ve ödemeyi ne şekilde yaptın ? ne kadar zamanda elinde oldu, biraz fazlamı soru sordum? 😆
mre87 demiş ki:Deckert demiş ki:mre87 demiş ki:bence ebay den de alabilirsin. ben bir kaç kez küçük eşya getirdim. 2 si de ebay store du hiç bir problem yaşamadım. kargo da uygundu. ebay store lar genelde güvenilir oluyorlar çok alışveriş yaptıkları için ve çoğu da böyle küçük şeyleri türkiye ye yolluyor.
Dostum direk evemi sipariş yaptın ? ve ödemeyi ne şekilde yaptın ? ne kadar zamanda elinde oldu, biraz fazlamı soru sordum? 😆
hocam direk eve sipariş yaptım. bir kere parmak kaykayı(fingerboard 😀 ) almıştım. adam 4$ kargoyla yolladı usps ile. sağlam bir zarf ile yolladı adam 1,5 haftada elimde oldu. posta kutumdan aldım yani 😀 . diğerinde de yine 2 haftada geldi o daha büyük bir şeydi ona göre ama yine sağlam bir şekilde elime ulaştı. ödemeyi de paypal denilen bir sistem var. ordan kredi kartıyla ödedim. internetten alışveriş yaptığım çok oldu kredi kartıyla daha bir sorun yaşamadım. önemli olna hangi siteden alışveriş yaptığın 😉
Artunsan demiş ki:Valla bu ilk linklerde gösterdigin askilar cok rahatsiz bence. Cok tatli deri askilar var, yada en azindan omuz kisminda genis deri bir koruma olmasi lazim yoksa boynunu acitiyor insanin. Özellikle yazin ince kiyafetler giyiyorken.. hele bir de ciplak vücudu asarsaniz vay halinize. 😀
Bende de ibanezin ayni tür bir askisi var ondan diyorum.
Deckert demiş ki:mre87 demiş ki:Deckert demiş ki:mre87 demiş ki:bence ebay den de alabilirsin. ben bir kaç kez küçük eşya getirdim. 2 si de ebay store du hiç bir problem yaşamadım. kargo da uygundu. ebay store lar genelde güvenilir oluyorlar çok alışveriş yaptıkları için ve çoğu da böyle küçük şeyleri türkiye ye yolluyor.
hocam direk eve sipariş yaptım. bir kere parmak kaykayı(fingerboard 😀 ) almıştım. adam 4$ kargoyla yolladı usps ile. sağlam bir zarf ile yolladı adam 1,5 haftada elimde oldu. posta kutumdan aldım yani 😀 . diğerinde de yine 2 haftada geldi o daha büyük bir şeydi ona göre ama yine sağlam bir şekilde elime ulaştı. ödemeyi de paypal denilen bir sistem var. ordan kredi kartıyla ödedim. internetten alışveriş yaptığım çok oldu kredi kartıyla daha bir sorun yaşamadım. önemli olna hangi siteden alışveriş yaptığın 😉
Teşekkürler dostum , birşey daha sormak istiyorum e-bay sana yaptığın alışverişler için herhangi bir güvence vermişmiydi ? sonuçta orda siteden değilde bir kullanıcıdan alıyorsun öyle değilmi ?
BLaCK_MaGiC86 demiş ki:les paullarda kullanılan hangisi tam anlayamadım? bi link verebilirmisin hoca?
al dostum türkiyede bulamazsın.mre87 demiş ki:hocam bir tane askı var 110 un gitaristinde görmüştüm, "police line, do not cross" yazıyo sarı bir askı nerden bulabilirim onu acep? :roll:
crazymuge demiş ki:ucuz,deri,siyah,uzun ve kalın bi askı.
ahh ahhh 😢
çok mu şey istiyorum ya.ankarada öyle bir askı görürseniz haber edin bana ö.m la 😢