Arkadaşın aradığı saddle height adjustment alyanı 0.05 inch olandır..koçtaşta vardı hatırladığım... Yoksa ebaydende sorunsuz kapıya kadar gelir...
Hayır...maalesef değil..Köprü 0.05 inch...bu sette yok..ondan ben ebay dedimŞu mu dediğin;
http://www.stanleyelaletleri.com/STANLEY-0-69-252-8-PARCA-ALLEN-ANAHTAR-TAKIMI,PR-643.html
Köprüyede uygun bu takımın küçük olanlarından biri demi?
Sevgili Aiyiadam,
Denk gelirse alsın ama burada metrik daha yaygın...İnch de var ama 0.05 inch lik içeren çok nadir...Ama siz bulduysanız tabi ki vardır orada...Geçen sanayide sorduğumda koca hırdavatçıdaki adamın birisi inch sistem kalktı abi dedi 🙂
Solo Müzik'e sormadan çişe gitmemen lazım Ankara'da güzel kardeşim onlara sorsana önce işte, kaç kere dedik burada. 🙂 Ben onlardan aldım vardı...Fender David Gilmour Signature için truus rod ve köprü alyansı nerden bulabilirim? Mağazada yok türkiyeden internet mağazası vs?
Solo Müzik'e sormadan çişe gitmemen lazım Ankara'da güzel kardeşim onlara sorsana önce işte, kaç kere dedik burada. 🙂 Ben onlardan aldım vardı...
Solo Müzik'e sormadan çişe gitmemen lazım Ankara'da güzel kardeşim onlara sorsana önce işte, kaç kere dedik burada. 🙂 Ben onlardan aldım vardı...
Eee bize sülesene beyaw ben alayım göndereyim sana, abe insanlık öldü mü?1 yıl Ankara'da değilim abi. Solomusic websitesine baktım orda da bulamadım.