Öncelikle merhabalar herkese, açıkçası olay bulamamak değil de karar vermek. Yaklaşık 6 aydır 7 telli gitar bakınıyorum gerek sahibindende olsun gerek ebay/reverb/sevenstring olsun, ve açıkçası çok güzel fırsatlar kaçırdım ama o zaman almaya karar verseydim paranın hepsi ailemin cebinden çıkacaktı ve riske atmak istemedim. Şu an yaklaşık 700$ param var ve her ne kadar kabul etmek istemesemde ailem yine yardım edecek ve şu an önümde iki seçenek var; Nazgul/Sentinent setli UV777BK ve ESP E-II JL7. Maalesef ikisi de yurtdışında ve fiyat olarakta yaklaşık 1200$, 1-2 hafta öncesine kadar sahibindende bir arkadaş UV7PWH satıyordu ve fiyat konusunda yardımcı da olabilirim demişti ama şu an satılmış sanırım ilan yok çünkü. Sizce riske girip almalı mıyım yoksa Türkiye içinden bakmaya devam mı etmeliyim, ve ayrıca şöyle birşey de var burada Schecterdan başka 7 telli gitar yok gibi ve açıkçası hiç ısınamadığım bir marka ve öyle olunca da buradan bulabilme ihtimalim %10lara düşüyor. Bayağı da erteledim neyi nasıl yapmalıyım karar veremiyorum.