L
leventaydin
daha önce hiçbir girişimim yok ama genel anlamda müzikle ilgileniyorum gitar çalmak istiyorum kurs almayı düşünmüyorum kendi kendime öğrenmeyi planlıyorum başlangıç olarak nasıl bir gitar tavsiye edersiniz ?
Klasik ile akustik arasındaki farkı bilmeyecek kadar donanımın yoksa zaten hiç başlama... En iyisi biraz araştır da ondan sonra foruma gel derim.bahsettiğim gibi gitar çalmayı bilmiyorum açıkcası klasik ile akustik arasında ki farkıda bilmiyorum sadece gitar çalmak istediğimi biliyorum 🙂elektro, bas, flamenko gitar istemiyorum.
bahsettiğim gibi gitar çalmayı bilmiyorum açıkcası klasik ile akustik arasında ki farkıda bilmiyorum sadece gitar çalmak istediğimi biliyorum 🙂elektro, bas, flamenko gitar istemiyorum.
ben genel olarak pop parçalar çalmayı planlıyorum ?
ilk gitarımı 96 da aldım. Şimdiki aklım olsa üflemeliye başlardım. Zibil gitarcı var, hiç bir kıymeti yok.
Gitarda-Gitarcıda üst limiti olan şeyler.. mesela 10bin dolar verdiğin gitar seni uzaya götürmüyor, prestije para veriyorsun.. 2bin dolarlıkta alsan aynı verimi alırsın.. gitarcıda da durum aynı. üst limit belli... üst limitten de zibil gibi var..gitarcı var gitarcı var 🙂
naptın ya yeni başlayacak bir arkadaşın hevesi bukadar kırılır mı? öğrenmek istiyor işteKlasik ile akustik arasındaki farkı bilmeyecek kadar donanımın yoksa zaten hiç başlama... En iyisi biraz araştır da ondan sonra foruma gel derim.
öyleyse çal kurtul artık 🙂çok sağolun güzel bilgileriniz için gerçekten kafamda bişeyler oluştu teşekkür ederim 🙂