Arkadaşlar forumda yeniyim öncelikle herkese merhaba,yaklaşık 2 senedir bas gitar çalıyorum ve bu iki senin ilk senesinin sonlarına doğru seneler önce aldığım savaş gazisi bir barcelona klasik gitarım vardı 😀 onu çıkardım ortalığa ve gitarada ilgi göstermeye çalmaya başladım ve bir elektro gitar almak istiyorum,toplam 1000 lira lık hadi en fazla 1200 liralık bir bütçem var amfi olarak Line 6 Spider VI 15 i düşünüyorum,gitar olarak belki 30-40 tane alternatif olduğunu bildiğim için daha çok kasa olarak bilgi almak istiyorum,les paul taraftarı değilim,tercihim tele veya hss strat,bulletların hss lerinin o kadar iyi olmadığını biliyorum,tele olarakta sx in çok övülen sx stl alder telecasterini düşünüyorum,hss manyetik dizilimiyle donatılan gitarlar her müzik türüne ayak uydurabilir,ama resmen tele aşığıyım gitarın duruşu olsun herşeyi beni bitiriyo,tele blues gitarıdır ama rock metal yapılmaz diye bi kaide varmıdır bence yoktur gerekli ekipmanlarla yapılır,sizin bu konuda fikrinizi almak istedim kısaca sx stl alder/telecastermi yoksa 600 lira civarında bir hss gitarmı,hepinize şimdiden teşekkür ederim