Bence arkadaşınızı değiştirin. En azından, bir daha gitar konusunda fikrine başvurmayın.Para konusunda sıkıntım yok biriktirdiğim 3000 liram var bitene kadar ders almalı mıyım ? Arkadaşım onun yerine wah pedalı al daha iyi falan diyor. İyi bir gitar hocasıyla ilerlemekle kendi başıma ilerlemenin farkı nedir ?
Not : 2 Aydır kendi başıma çalmaya çalışıyorum.
"Onun için" derken, arkadaştan bahsediyorsak, "Arkadaşa wah aldırayım ben de sebepleneyim🙂" gibi bir kafa olmasın ?15-16 yaşında çocuklar hakkında bu kadar acımasız olmaya gerek yok. Wah al dedi diye denilmeyen kalmamış. Kendi o yaşımı düşünüyorum da yemişim hocasını kitaplar, dvd'ler var ben ekipman alayım derdim kesin. Çocuk belki de hiç wah kullanmamış, waha basarken Kirk tribine girmemiş vs. Onun için wah daha önemli olabilir yani.
Bilemeyiz, niyet okumak olur en fazla. Demek istediğim o yaşlarda birisi ekipmana önem verebilir. Normal şeyler bunlar. Sert eleştiriyi gereksiz görüyorum."Onun için" derken, arkadaştan bahsediyorsak, "Arkadaşa wah aldırayım ben de sebepleneyim🙂" gibi bir kafa olmasın ?
Para konusunda sıkıntım yok biriktirdiğim 3000 liram var bitene kadar ders almalı mıyım ? Arkadaşım onun yerine wah pedalı al daha iyi falan diyor. İyi bir gitar hocasıyla ilerlemekle kendi başıma ilerlemenin farkı nedir ?
Not : 2 Aydır kendi başıma çalmaya çalışıyorum.