enespetrucci 6 Mayıs 2025 #1 Yeni bi gitar alıcam yağ gibi bend atabiliceğim bir gitar istiyorum bunun için hangi özelliklere dikkat etmeli zuhal müzikten gitar önerebilecek varmı
Yeni bi gitar alıcam yağ gibi bend atabiliceğim bir gitar istiyorum bunun için hangi özelliklere dikkat etmeli zuhal müzikten gitar önerebilecek varmı
mastermiagi 7 Mayıs 2025 #2 Fender Custom Shop Masterbuilt Greg Fessler 1962 Stratocaster Relic Olympic White Elektro Gitar Fiyatı, Özellikleri | ZUHAL - Dünyanın En İyi Müzik Mağazası Tasarımı Ödülü 2024 Fender Custom Shop Masterbuilt Greg Fessler 1962 Stratocaster Relic Olympic White Elektro Gitar, FENDER ürünleri en uygun fiyatlarla Zuhal Müzik'te. www.zuhalmuzik.com Bu gitar ile yağ gibi bent atabilirsiniz. İyi forumlar.
Fender Custom Shop Masterbuilt Greg Fessler 1962 Stratocaster Relic Olympic White Elektro Gitar Fiyatı, Özellikleri | ZUHAL - Dünyanın En İyi Müzik Mağazası Tasarımı Ödülü 2024 Fender Custom Shop Masterbuilt Greg Fessler 1962 Stratocaster Relic Olympic White Elektro Gitar, FENDER ürünleri en uygun fiyatlarla Zuhal Müzik'te. www.zuhalmuzik.com Bu gitar ile yağ gibi bent atabilirsiniz. İyi forumlar.
mamichulo 7 Mayıs 2025 #3 9,5 radiussa olmaz diycektim de hocam, baktım ki compaundmuş. Benden de icazet çıktı 😅
umut 7 Mayıs 2025 #4 mastermiagi demiş ki: Fender Custom Shop Masterbuilt Greg Fessler 1962 Stratocaster Relic Olympic White Elektro Gitar Fiyatı, Özellikleri | ZUHAL - Dünyanın En İyi Müzik Mağazası Tasarımı Ödülü 2024 Fender Custom Shop Masterbuilt Greg Fessler 1962 Stratocaster Relic Olympic White Elektro Gitar, FENDER ürünleri en uygun fiyatlarla Zuhal Müzik'te. www.zuhalmuzik.com Bu gitar ile yağ gibi bent atabilirsiniz. İyi forumlar. Hepsini görmek için tıklayın... çok eskimiş zor olur bunda
mastermiagi demiş ki: Fender Custom Shop Masterbuilt Greg Fessler 1962 Stratocaster Relic Olympic White Elektro Gitar Fiyatı, Özellikleri | ZUHAL - Dünyanın En İyi Müzik Mağazası Tasarımı Ödülü 2024 Fender Custom Shop Masterbuilt Greg Fessler 1962 Stratocaster Relic Olympic White Elektro Gitar, FENDER ürünleri en uygun fiyatlarla Zuhal Müzik'te. www.zuhalmuzik.com Bu gitar ile yağ gibi bent atabilirsiniz. İyi forumlar. Hepsini görmek için tıklayın... çok eskimiş zor olur bunda
ChuckSchuldinerDeath 7 Mayıs 2025 #5 umut demiş ki: çok eskimiş zor olur bunda Hepsini görmek için tıklayın... Boyatmak lazım gövdeyi, o zaman yağ gibi akar 🤌
umut demiş ki: çok eskimiş zor olur bunda Hepsini görmek için tıklayın... Boyatmak lazım gövdeyi, o zaman yağ gibi akar 🤌
cagan00 Cumartesi 15:18 #12 belki scalloped bir sap alip takarsin gitarina yada yeni gigar almak yerine jumbo perde caktir