Teşekkür ederim yönlendirmen için. Yukarıda bir arkadaş vst ile kullanılacaksa flat response monitör tavsiye etmiş. Bilenler bir marka model önerebilir mi?
Bu model hakkında düşünceleriniz neler? Bas frekansları yeterince kuvvetli mi? Yukarıda belirtmiş olduğum isteklerimi bir nebze karşılayabilir mi?önceden muhabbeti geçmiş olan mackie cr4 satıyorum şu an. forum içinde bulabilirsiniz
Bu model hakkında düşünceleriniz neler? Bas frekansları yeterince kuvvetli mi? Yukarıda belirtmiş olduğum isteklerimi bir nebze karşılayabilir mi?
stüdyo monitörleri ile kayıt seviyesinde dinleme yapılır. yaygın kullanımın aksine gitar performansına uygun değillerdir, 5" monitörle gitar çalınmaz, amfi mantığında kullanacaksanız, Bias , amplitube benzeri programlardan gerçek verim almayı hedefliyorsanız full range aktif 10-12" stage monitör kullanmanızı tavsiye ederim.Bu model hakkında düşünceleriniz neler? Bas frekansları yeterince kuvvetli mi? Yukarıda belirtmiş olduğum isteklerimi bir nebze karşılayabilir mi?
Full range 10-12" stage monitorlerin piyasasi nasil acaba? F/p orani yuksek, en dusuk fiyata uzmeyecek bir alet almak istesek hangi araliga bulabiliriz?stüdyo monitörleri ile kayıt seviyesinde dinleme yapılır. yaygın kullanımın aksine gitar performansına uygun değillerdir, 5" monitörle gitar çalınmaz, amfi mantığında kullanacaksanız full range aktif 10-12" stage monitör kullanmanızı tavsiye ederim.
Monitörleri gitar çalmak için değil, müzik dinlemek amaçlı istiyorum. Arada da amfi mikrofonlayarak aldığım kayıtları düzenlerim en fazla.stüdyo monitörleri ile kayıt seviyesinde dinleme yapılır. yaygın kullanımın aksine gitar performansına uygun değillerdir, 5" monitörle gitar çalınmaz, amfi mantığında kullanacaksanız, Bias , amplitube benzeri programlardan gerçek verim almayı hedefliyorsanız full range aktif 10-12" stage monitör kullanmanızı tavsiye ederim.
Bu model hakkında düşünceleriniz neler? Bas frekansları yeterince kuvvetli mi? Yukarıda belirtmiş olduğum isteklerimi bir nebze karşılayabilir mi?
İkinci el düşürebilirsem bir tane alayım bu setten o zaman. Ses yüksekliği nasıl peki? Yeterli seviyede mi? Boyutları biraz ufak geldi de...Ben 2-3 aydır kullanıyorum.guitar rig 5 +line 6 pod ux1 seskartıyla kullanıyorum.700 tl bandında alabileceğin en iyi monitör diyebilirim.Basları biraz yüksek geldi bana flat bir monitör değil.baslar biraz yüksek. .mix işine girersen seni yanıltır ancak guitar rig ve benzeri programlarla amfi olarak gayet iş gören bir monitör diyebilirim.700 tl fiyat aralığında rakibi yok diyebilirim.
ben gitar çalarken veya müzük dinlerken yüzde en fazla 20sinde falan kullanabildim daha fazla açamadım.Ses yüksekliği gayet iyi.boyutlara 4 inch gayet yeterli ortalama genişlikteki bir oda için.İkinci el düşürebilirsem bir tane alayım bu setten o zaman. Ses yüksekliği nasıl peki? Yeterli seviyede mi? Boyutları biraz ufak geldi de...
Teşekkür ederimben gitar çalarken veya müzük dinlerken yüzde en fazla 20sinde falan kullanabildim daha fazla açamadım.Ses yüksekliği gayet iyi.boyutlara 4 inch gayet yeterli ortalama genişlikteki bir oda için.
Ben de daha çok kayıt kalitesinden ziyade ton kalitesi için istiyorum bu monitörü siz tonlardan memnun kalınca hs5 le arasında kaldım şimdi.Siz ne tarz müzik yapıyorsunuz da hoşunuza gitti mesela hangi tonları yakaladınız, hangi grubun vs ?Ben 2-3 aydır kullanıyorum.guitar rig 5 +line 6 pod ux1 seskartıyla kullanıyorum.700 tl bandında alabileceğin en iyi monitör diyebilirim.Basları biraz yüksek geldi bana flat bir monitör değil.baslar biraz yüksek. .mix işine girersen seni yanıltır ancak guitar rig ve benzeri programlarla amfi olarak gayet iş gören bir monitör diyebilirim.700 tl fiyat aralığında rakibi yok diyebilirim.
bütçen yeterliyse kesinlikle hs5 almalısın ben 600-700 tl ayırmıştım bu fiyat bandındaki alınavilecek en uygun monitörleri aldım.
Ben daha çok ambient-blues.funk tarzı muzik yapıyorum.
daha çok guitar rigdeki looper üzerine birşeyler yapıyprum.dolayısıyla clean ve biraz driveli tonlarda dolaşıyorum.monitiörün tizleri iyi midleri biraz az geldi bana basslrı da biraz fazla.
Elimde audio technica ath-m50x onunla kıyaslıyorum.
ben mennunum mix işine girmeyeceksen sadece gitar çalmak için yeterli.