3-4 ay önce bir elektro gitar aldım. Genellikle çok fazla kullanamıyorum, okul vesaire. Ders almadım ve akorları, teknikleri falan da bilmiyorum. Sadece tab okumayı öğrendim ve tabdan bakarak çalmaya çalışıyorum. İlerlememin nasıl olduğunu bilmiyorum. Yani hızlı mıyım, yavaş mıyım, iyi miyim, kötü müyüm, bir fikrim yok. Master of Puppets girişini, Lions In A Cage'in ana riff'ini, To Live Is To Die'ın Cliff Burton's Last Song olarak bilinen 3 dakikalık demo versiyonunun clean gitar bölümlerini, Fear of the Dark'ın girişini ve "I am a man" diye başlayan bölüme kadar olan clean bölümü, Breaking the Law'u, İndians'ın ilk iki kolay riff'ini, Dig Up Her Bones'un ana riff'ini, (Holy Diver, Commando'nun ana riff'lerini, Anti-Nowhere League'in I Hate People ve So What şarkısının ana riff'lerini kolaylıkla), Seek and Destroy'un giriş riff'lerini, Raining Blood'un giriş riff'ini zorlayarak çalabiliyorum. (Biliyorum, fazla uzattım ama) Yine de bu birkaç aylık süre için ne derecede hızlı ya da yavaş olduğumu bilmiyorum. Çünkü haftada iki gün falan çalabiliyorum. Bana seviyemi ölçmem için birkaç şarkı verebilir misiniz? Daha doğrusu riff istiyorum. Bilinen gruplardan olursa iyi olur. Epey başlangıç, başlangıç, öğrenmeye başlıyor, eh, iyi gidiyor, orta ve zor seviylerinde riff'ler verir misiniz?