A kai asdasda Dün 01:04 Konu Sahibi Konu Sahibi #21 Ozzfish demiş ki: Neden başka bir gitar istiyorsunuz? Önceliğiniz ne? Hepsini görmek için tıklayın... Yeni bi gitarım saha olsun. Bu 8 senedir falan bende ondan tamamen.
Ozzfish demiş ki: Neden başka bir gitar istiyorsunuz? Önceliğiniz ne? Hepsini görmek için tıklayın... Yeni bi gitarım saha olsun. Bu 8 senedir falan bende ondan tamamen.
Ozzfish Dün 10:21 #22 Değişik tuninglerde kullanmak, farklı karakteristik ton, köprü ve donanım farkı gibi önceliklerin yoksa ozaman sevdiğin bir tanesini al.
Değişik tuninglerde kullanmak, farklı karakteristik ton, köprü ve donanım farkı gibi önceliklerin yoksa ozaman sevdiğin bir tanesini al.
A kai asdasda Dün 17:07 Konu Sahibi Konu Sahibi #23 asdasda demiş ki: Yeni bi gitarım saha olsun. Bu 8 senedir falan bende ondan tamamen. Hepsini görmek için tıklayın... Şöyle düşünüyorum: eğer 100k gibi bi rakam veriyosam japon almalıyım. O yüzden esp lerden birine karar vericem.
asdasda demiş ki: Yeni bi gitarım saha olsun. Bu 8 senedir falan bende ondan tamamen. Hepsini görmek için tıklayın... Şöyle düşünüyorum: eğer 100k gibi bi rakam veriyosam japon almalıyım. O yüzden esp lerden birine karar vericem.
masterlink masterlink Dün 20:57 #24 asdasda demiş ki: Şöyle düşünüyorum: eğer 100k gibi bi rakam veriyosam japon almalıyım. O yüzden esp lerden birine karar vericem. Hepsini görmek için tıklayın... Bence de o fiyata kore, endonezya vs olmamalı. Sarı sitede bi ibanez rg5440 var o da ilgimi çekti.
asdasda demiş ki: Şöyle düşünüyorum: eğer 100k gibi bi rakam veriyosam japon almalıyım. O yüzden esp lerden birine karar vericem. Hepsini görmek için tıklayın... Bence de o fiyata kore, endonezya vs olmamalı. Sarı sitede bi ibanez rg5440 var o da ilgimi çekti.