Ya hocam ben Fender Frontman 10G'ye bir Squier Bullet, bir de Epi Custom bağladım çıkan ton tıpatıp aynıydı.ESP Horizon gibi bir gitar almak, bana sorarsanız sizi 'ses' olarak ibaneziniz ya da cortunuzdan çıkan 'ses'ten daha iyi ya da çok farklı bir sese ulaştırmaz. Ama amfiyi yenilediniz mi herşey ( ses adına ) cillop 🙂
Sese bu kadar takılmayın hocam, ses değiniz hepi topu kulağın bi yanılsamasından öte bir şey değildir.ESP Horizon gibi bir gitar almak, bana sorarsanız sizi 'ses' olarak ibaneziniz ya da cortunuzdan çıkan 'ses'ten daha iyi ya da çok farklı bir sese ulaştırmaz. Ama amfiyi yenilediniz mi herşey ( ses adına ) cillop 🙂
Ekipman alıp satmaya inancımı yitirdiğim gündür. O günden beri "gitar çalmaya" önem veriyorum.Petrucci'nin bir videosunu izlemiştim adam 400 liralık amfi ve Schecter SGR ile Dream Theater albümündeki soundun tıpatıp birebir aynısı çıkartmıştı. (@oldiesngoldies sağolsun. 🙂)
Çok hatalı bir yaklaşım bence. Benim bu konuyla ilgili forumda açtığım bir konuda var, ayrıntılı düşüncelerimi orada görebilirsiniz. ( eğer isterseniz elbetteki)Bence kesinlikle gitara yatırmalısın.
Üst düzey gitarda yaşadığın konforu alamadığın bir gitar ile Mark V'le de çalsam yapamazdım herhalde.
Gitara parayı gömüp amfi işini zamana bırakırdım ben olsam.
İyi gitarla vasat amfide çalmak çekilebilir. Yine keyif alır gelişirsin.
Vasat gitar gelişimi de olumsuz etkiler diye düşünüyorum. Ki bahsettiğin gitar 24 perde abanoz konforlu bir klavyeye ve XJ fretlere sahip.
Ben hiç tartışmazdım bile.