Denetmek istemeyen esnaf açısından şunu da düşün... yani para ister istemez bilemem, böyle bir şey için hoş değil ama ... diyelim senin amfide çok ciddi bir elektrik problemi var, adamın dükkanda bağladın ve çotaa diye komple sigortayı filan attırdın hatta o sırada yanda 3000 dolarlık amfi deneyen elemenanın önündeki amfiden dumanlar çıkmaya başladı.
Abartı bir senaryo ama benim dükkanım olsa kapıdan girip abi amfimi deneyebilir miyim diyen birine denetmem. Gitar olabilir, tak bir ses veriyor mu bakalım eyvallah ya da pilli bir pedal ise filan ucuz bir amfiye belki bağlatırım da... senin amfi katana mini olduğu için sorun olmaz da hani genel olarak söylüyorum, esnaf da kimseye amme hizmeti yapmak zorunda değil.
Bu arada esnaf değilim, tanıdığım filan da yok. Objektif yazıyorum.
Abartı bir senaryo ama benim dükkanım olsa kapıdan girip abi amfimi deneyebilir miyim diyen birine denetmem. Gitar olabilir, tak bir ses veriyor mu bakalım eyvallah ya da pilli bir pedal ise filan ucuz bir amfiye belki bağlatırım da... senin amfi katana mini olduğu için sorun olmaz da hani genel olarak söylüyorum, esnaf da kimseye amme hizmeti yapmak zorunda değil.
Bu arada esnaf değilim, tanıdığım filan da yok. Objektif yazıyorum.