gitar pick up ını değiştiremiyorum

yakında gitar alacağım için şuan ki gitarın manyetiklerini değiştirmeye karar vermiştim hem daha önce hiç değiştirmediğim için tecrübe olacaktı. Direkt pick up şeklinde aldım yani gitarın pick up ını değiştirip direkt bunu takacağım fakat 3 tane kablo çıktı beyaz olanı jak girişine takacağım fakat diğer ikisini ne yapacağım ? Arka tarafta 1 tane kablo olan yere ikisini de mi takmam lazım ? İnternetten bakmaya çalıştım ama 3 tane kablo olanı bulamadım. Şimdiden teşekkür ederim.(takmayı öğrenmek ve tecrübe olması için kendim yapmakta ısrarcıyım eğer olmazsa zaten bir müzik evine götürmek zorunda kalacağım.)

WhatsApp Image 2025-02-01 at 14.14.35_f37bd5cb.webp
WhatsApp Image 2025-02-01 at 14.21.07_e54e988f.webp
WhatsApp Image 2025-02-01 at 14.14.35_65b3c946.webp

Tremolo demirine lehimli olan toprak kablosu. Diğer ikisi de Jack çıkışı içindir. Jack çıkışına tek kablo bağlanmaz 2 kablo olur.
Volume potunun olduğu yeri biraz daha yakından çekerseniz hangi kablo hangi yere bağlanacak daha rahat görebilirim.
Beyaz olanı muhtemelen jack çıkışa bağlayacaksınız. Diğerlerinden herhangi bir kabloyu jacka bağlayabilirsin. İkisi de aynı yerden geliyor. Bi tanesini de toprak olarak bağlayacaksınız en son.

Tremolo demirine lehimli olan toprak kablosu. Diğer ikisi de Jack çıkışı içindir. Jack çıkışına tek kablo bağlanmaz 2 kablo olur.
Volume potunun olduğu yeri biraz daha yakından çekerseniz hangi kablo hangi yere bağlanacak daha rahat görebilirim.
Beyaz olanı muhtemelen jack çıkışa bağlayacaksınız. Diğerlerinden herhangi bir kabloyu jacka bağlayabilirsin. İkisi de aynı yerden geliyor. Bi tanesini de toprak olarak bağlayacaksınız en son.
çok teşekkür ederim biraz daha dikkatli araştırınca zaten fender in kendi youtube kanalında detayı bir şekilde anlattığını farkettim. Benimle aynı soruyu soranlar için videoyu bırakıyorum.

Geri