Sen de benim derdime mi düştünHayır, "pek iflah olmuyor kırılan saplar" bu yazdığınız açıkladığınız anlamı taşımıyor.
Sen de benim derdime mi düştünHayır, "pek iflah olmuyor kırılan saplar" bu yazdığınız açıkladığınız anlamı taşımıyor.
Evet gece gündüz aklımdasın, ilk defa bugün de değil başlık açılmadan önceki 1 aydan beri diyorum keşke bir kullanıcı gitarımın sapı kırıldı diye konu açsa da sen altına saçma sapan bir yorum yazıp kıvransan diye.Sen de benim derdime mi düştün
Çocuk olma, tabi ki saçma sapan değil. Benim dediğim çok açık. Uzatma.Evet gece gündüz aklımdasın, ilk defa bugün de değil başlık açılmadan önceki 1 aydan beri diyorum keşke bir kullanıcı gitarımın sapı kırıldı diye konu açsa da sen altına saçma sapan bir yorum yazıp kıvransan diye.
İyi bir luthierle görüş ama pek iflah olmuyor kırılan saplar.
Neden saçma dediğinizi anlamadım, kırılan sap düzgün tamir edilmezse ciddi problem yaratır. Sap tamiri sadece araya tutkal atıp sıkıştırmaktan ibaret değil. İyi bir luthierin bakması lazım ki ileride sorun olmasın. Saçma sözünü size iade ediyorum.
Evet, birbirinden ayrı olarak söylediğiniz iki cümle gayet açık ve bambaşka cümleler. Birisiyle ötekisini desteklemeye çalıştınız ve ben de ifade ettiğiniz şeylerin alakasız olduğunu söyledim. Akabinde çocuk gibi yanıt verdiniz ben de size iade ettim. Burası bir forum, tabi ki yanlış bilgilendirme yapan kullanıcının açıklamasının en azından bir mantığı ve alakası olmasını bekleriz, bunu da alamadığımız zaman yanıt veririz. Buna karşı yazdığınız yorum ancak bir çocuktan ya da forum kullanmanın mantığını kavrayamayan birisinden gelebilirdi.Çocuk olma, tabi ki saçma sapan değil. Benim dediğim çok açık. Uzatma.
Yine de her birinize teşekkür ederim abiler en azından eskisi kadar üzgün değilim ve ders çıkardım 🙂 neymiş askı kilidi alıyormuşuz çünkü gitarım dahil askım da yeniydi gitarımı iyi bir luthiere vermeyi düşünüyorum tamir olursa bi after yapabilirim inşallahEvet, birbirinden ayrı olarak söylediğiniz iki cümle gayet açık ve bambaşka cümleler. Birisiyle ötekisini desteklemeye çalıştınız ve ben de ifade ettiğiniz şeylerin alakasız olduğunu söyledim. Akabinde çocuk gibi yanıt verdiniz ben de size iade ettim. Burası bir forum, tabi ki yanlış bilgilendirme yapan kullanıcının açıklamasının en azından bir mantığı ve alakası olmasını bekleriz, bunu da alamadığımız zaman yanıt veririz. Buna karşı yazdığınız yorum ancak bir çocuktan ya da forum kullanmanın mantığını kavrayamayan birisinden gelebilirdi.
Evet, ilk yazdığınız yorum saçma sapandı ve açıklamanız da alakasızdı. Çocuk olma lafını da sana iade ediyorum. Uzatan sensin.
yazmış ama aslında demek istediği "O saplar iyi bir ustanın elinde tamir edilirse iflah olur." Peki neden direk demek istediğini yazmamış da bu anlamı bizim çıkarmamızı beklemiş bilmiyorum.pek iflah olmuyor kırılan saplar
Direk çıkardım telleriTelleri gevşettiniz değil mi? İyice gevşetin.
B
Selam. Ben de Ankara'dayım. Evrensel Müzik evinde Kenan Turgut var. Gerçekten işini çok iyi yapan bir luthier. Ona bırakmanı tavsiye ediyorum. Ama bu aralar yok, sanırım haftaya gelir. Çok kötü bir kırılmış, yapılır mı bilemiyorum. En iyisi iyice para biriktirip yeni, iyi bir gitar alman olur.Merhaba, biraz boşboğazlık yapmak için geldim. Lisede, ailemin karşı olmasına rağmen kendime bir gitar aldım. Bir gün eve geldiğimde gitarım kırılmıştı. Kaç gün kaç gece ağladım bilmiyorum ama kendime ileride mesleğim olunca yaptıracağım ve bundan başka gitar kullanmayacağım diye söz vermiştim. (Çocukluk aklı işte) Ben gitarımı yaptırmak istiyorum. Ankara'da yaşıyorum, bildiğiniz iyi, ucuz ve güvenilir bir yer varsa yönlendirirseniz çok mutlu olurum. Şimdiden teşekkür ederim. 144209 eklentisini görüntüle
Selam. Ben de Ankara'dayım. Evrensel Müzik evinde Kenan Turgut var. Gerçekten işini çok iyi yapan bir luthier. Ona bırakmanı tavsiye ediyorum. Ama bu aralar yok, sanırım haftaya gelir. Çok kötü bir kırılmış, yapılır mı bilemiyorum. En iyisi iyice para biriktirip yeni, iyi bir gitar alman olur.
teşekkürler ilginiz içinMerhaba,
Yapılmaz değil ama epey kötü bir kırık. Bunun tamiri için harcayacağınız parayla veya daha azına tahminen aynı gitarın temiz durumda bir 2. elini alabilirsiniz.
Merhaba, biraz boşboğazlık yapmak için geldim. Lisede, ailemin karşı olmasına rağmen kendime bir gitar aldım. Bir gün eve geldiğimde gitarım kırılmıştı. Kaç gün kaç gece ağladım bilmiyorum ama kendime ileride mesleğim olunca yaptıracağım ve bundan başka gitar kullanmayacağım diye söz vermiştim. (Çocukluk aklı işte) Ben gitarımı yaptırmak istiyorum. Ankara'da yaşıyorum, bildiğiniz iyi, ucuz ve güvenilir bir yer varsa yönlendirirseniz çok mutlu olurum. Şimdiden teşekkür ederim. 144209 eklentisini görüntüle
SoloMusic'in hemen yanında Sarp Abi var. Mis gibi hale getirebilir. Kendisinin elinden her iş geliyor ama bu aralar yoğun sanırım.Merhaba, biraz boşboğazlık yapmak için geldim. Lisede, ailemin karşı olmasına rağmen kendime bir gitar aldım. Bir gün eve geldiğimde gitarım kırılmıştı. Kaç gün kaç gece ağladım bilmiyorum ama kendime ileride mesleğim olunca yaptıracağım ve bundan başka gitar kullanmayacağım diye söz vermiştim. (Çocukluk aklı işte) Ben gitarımı yaptırmak istiyorum. Ankara'da yaşıyorum, bildiğiniz iyi, ucuz ve güvenilir bir yer varsa yönlendirirseniz çok mutlu olurum. Şimdiden teşekkür ederim. 144209 eklentisini görüntüle
Abi hemen yanında. Fakat iş hanı