Gitar Swich lehimi ile ilgili yardım

Merhaba arkadaşlar dün gitarımı elime aldığımdda switch sallanıyordu ve elimi değdirdiğim anda switch düştü. Geri tatkmak için açtığımda ise 3 tane kablonun yerinde olmadığını gördüm. Evde kendim lehimleyebilirim fakat yanlış birşey yapmak istemiyorum. Gİtarım B.C. Rich Warlock H-H manyetik. Wiring diagramı için B.C. Richin sitesine E-posta attım fakat bir geri dönüş alamadım yardımcı olursanız sevinirim.

gitar-leim.webp

Avometre elinizde var mı bilmiyorum ama genelde 3 bacaklı switchlerde orta bacak sabit olur (Jaktan gelen canlı ucun lehimlendiği yer) diğer bacaklara da manyetiklerden gelen kablo lehimlenir yine de bir kontrol edin avometre ile. İnternete 3 Way H-H wiring yazarakta bakabilirsiniz. Zaten basit bunlar ya köprü manyetiği ya ikisi ya da sap manyetiğine geçecek.

Avometre elinizde var mı bilmiyorum ama genelde 3 bacaklı switchlerde orta bacak sabit olur (Jaktan gelen canlı ucun lehimlendiği yer) diğer bacaklara da manyetiklerden gelen kablo lehimlenir yine de bir kontrol edin avometre ile. İnternete 3 Way H-H wiring yazarakta bakabilirsiniz. Zaten basit bunlar ya köprü manyetiği ya ikisi ya da sap manyetiğine geçecek.
Sorunu çözdüm teşekkür ederim.

Geri