rodya Dün 22:09 #1 gitarin teli kopunca ekstra parça çıktı. yardım bu nedir? gitarım kırıldı mı? nasıl düzeltebilirim? minicik bir parça, e teli akor yaparken kopunca buldum.
gitarin teli kopunca ekstra parça çıktı. yardım bu nedir? gitarım kırıldı mı? nasıl düzeltebilirim? minicik bir parça, e teli akor yaparken kopunca buldum.
Holydrinker Dün 22:21 #3 Ciddi olamazsınız. Birisi lütfen şaka falan desin. Nolur... Destek oyu 0 Eksile
ChuckSchuldinerDeath Dün 22:38 #5 sefilmuzisyen demiş ki: Gitariniz doğurmuş. Hayırlı olsun Hepsini görmek için tıklayın... Öldüğüne inanıyorlar ama doğurduğuna inanmıyorlar... Destek oyu 0 Eksile
sefilmuzisyen demiş ki: Gitariniz doğurmuş. Hayırlı olsun Hepsini görmek için tıklayın... Öldüğüne inanıyorlar ama doğurduğuna inanmıyorlar...
BlueBossa Dün 23:43 #6 Gitar telinin bir ucuna bağlı oluyor bu parça. Gitarın bir parçası değil merak etmeyin. Son düzenleme: Bugün: 00:43 Destek oyu 0 Eksile
barrios Bugün: 00:06 #7 sefilmuzisyen demiş ki: Gitariniz doğurmuş. Hayırlı olsun Hepsini görmek için tıklayın... ChuckSchuldinerDeath demiş ki: Öldüğüne inanıyorlar ama doğurduğuna inanmıyorlar... Hepsini görmek için tıklayın... İyi makara yapmışsınız var ya... 🤣 Destek oyu 0 Eksile
sefilmuzisyen demiş ki: Gitariniz doğurmuş. Hayırlı olsun Hepsini görmek için tıklayın... ChuckSchuldinerDeath demiş ki: Öldüğüne inanıyorlar ama doğurduğuna inanmıyorlar... Hepsini görmek için tıklayın... İyi makara yapmışsınız var ya... 🤣
sen77777en Bugün: 00:09 #8 Bunlardan çok var bende birleştirip bileklik yapayım bari 🙂 Destek oyu 0 Eksile
Katatonia Bugün: 11:39 #9 O gitar iflah olmaz artık çöpe atacağınıza 1000 TL' ye bana satabilirsiniz. En azından değerlensin. Destek oyu 0 Eksile