shadow 6 Aralık 2024 #1 Yamaha F310 bir gitarım var ancak telleri koptu gitarıma uygun önerebileceğiniz teller var mı?
gokhanakcagoz 6 Aralık 2024 #2 Sesi güzel olsun derseniz Ernie Ball (Kredi kartınıza her ay otomatik ödeme talimatı verebilirsiniz) Uzun ömürlü olsun sesi de parlak ama yinede güzel derseniz Elixir (yıllardır kullanıyorum) Daddario NYXL de plase.. Destek oyu 0 Eksile
Sesi güzel olsun derseniz Ernie Ball (Kredi kartınıza her ay otomatik ödeme talimatı verebilirsiniz) Uzun ömürlü olsun sesi de parlak ama yinede güzel derseniz Elixir (yıllardır kullanıyorum) Daddario NYXL de plase..
shadow 6 Aralık 2024 Konu Sahibi Konu Sahibi #3 gokhanakcagoz demiş ki: Sesi güzel olsun derseniz Ernie Ball (Kredi kartınıza her ay otomatik ödeme talimatı verebilirsiniz) Uzun ömürlü olsun sesi de parlak ama yinede güzel derseniz Elixir (yıllardır kullanıyorum) Daddario NYXL de plase.. Hepsini görmek için tıklayın... Teşekkür ederim. Destek oyu 0 Eksile
gokhanakcagoz demiş ki: Sesi güzel olsun derseniz Ernie Ball (Kredi kartınıza her ay otomatik ödeme talimatı verebilirsiniz) Uzun ömürlü olsun sesi de parlak ama yinede güzel derseniz Elixir (yıllardır kullanıyorum) Daddario NYXL de plase.. Hepsini görmek için tıklayın... Teşekkür ederim.