cem_lead demiş ki:HOPPALA..
Kardeş ne diye bana saldırdın şimdi ben gariban edebiyatı yapmadım kimseye hakaret etmedim. Ben sadece herkez mirasyedi değil burada onu ifade etmek istedim..Dünya adil değilse sende imkanlarını zorlarsın nereye kadar gidebilirsen gidersin..
cem_lead demiş ki:...babama haftalarca yalvardım nuh dedi peygamber demedi..
baktımki olacak gibi değil bende biriktirmeye başladım dışarda kesinlikle yemek yememeye başladım sigaraya para vermedim yılda verdiğiniz sigara parasını siz hesaplayın elbise almam için verilen paraları bir kenara attım vede bu yaşıma kadar dışardan yemek yememe alışkanlığı sayesinde epey bir para biriktirmişimdir..Arasıra yemeninde sakıncası yok tabiki sizde deneseniz faydasını görürsünüz..peşinden babamın dükkanında haftalıkla çalışmaya başladım.r..bütün arkadaşlarım gezip tozarken kız arkadaşlarıyla gezerken ben para harcamadan çalıştım çalıştım çalıştım..ve 1 yıl sonra parayı biriktirdim..
Beğendiğim gitarın satılmış olmasına rağmen yinede güzel bir gitar aldım ve eve sokamadığım için arkadaşımın evinde sakladım 6 ay boyunca...şimdiki gençlere bakıyorum babasıyla annesiyle gitar vs. almaya gidiyorlar ne kadar güzel...
Uzun ikna çabaları vs derken gitarı eve kabul ettirdik tabi amfisiz...
srvhastasi demiş ki:insanlar bu parayı nerden buluyo? pod xt live lar, boss gt-8 ler, ibanez jemler, fender stratlar bilmemneler havada uçuşuyo, herkeste bi les paul var, evet bazıları bunu haketmiş olabilir yıllarını vererek ama...
...adam geliyor benim her gece rüyalarıma giren setup ı gidip ertesi gün alıyor bi de beğenmiyor değiştiriyor. YOK ARTIK!
Sana ne güzel kardeşim????srvhastasi demiş ki:... hatta onlara vereceğin parayla git kendine tüplü ampli fln al ya ne biliyim adam gibi harca paranı.