Gitar ve stüdyo kulaklığı önerisi

halime

halime
Merhaba, yaklaşık 3.000 TL bütçemle stüdyo kulaklığı arıyorum. Gitar çalarken ve müzik dinlerken kullanabileceğim, temiz ses veren bir model arayışındayım. Kozmos KHDP-S400 Pro Studio kulaklık hakkında deneyimi olan varsa, ses kalitesi, konforu ve genel performansı hakkında bilgi verebilir mi?
Bu bütçeye önerebileceğiniz kulaklık var mı?

merhabalar, bende samson sr850 var, beatmakerlık yaparken kullanıyorum. memnunum ve öneririm. bassları olduğundan biraz fazla veriyor ses monitöründen dinleyince fark etmiştim. ama onun dışında bir eksiği yok güzel alet. kozmos önermem açıkcası uzak durmak gereken markalardan bir tanesi. ayrıca samson bütçenize uygun. iyi forumlar efenim.

merhabalar, bende samson sr850 var, beatmakerlık yaparken kullanıyorum. memnunum ve öneririm. bassları olduğundan biraz fazla veriyor ses monitöründen dinleyince fark etmiştim. ama onun dışında bir eksiği yok güzel alet. kozmos önermem açıkcası uzak durmak gereken markalardan bir tanesi. ayrıca samson bütçenize uygun. iyi forumlar efenim.

Çok teşekkür ederim önerin için sağ ol. Peki bu Kozmos niye kötü diyosun, denedin mi sorun mu yaşattı yoksa markadan mı kaynaklı?

Sr850 yi 2011 de almıştım halen daha kullanıyorum. Ev gitaristi için gayet yeterli.

Çok teşekkür ederim önerin için sağ ol. Peki bu Kozmos niye kötü diyosun, denedin mi sorun mu yaşattı yoksa markadan mı kaynaklı?

almadan önce çok uzun süre araştırdım bende forumları herkes gibi. didik didik ettim iyice kesin doğru bilgiye ulaşana kadar ve kozmos, midex, behringer herkesin pişman olduğu markalar. uzak durmakta fayda var. 😱 😱 😱 😱

bende de üniversite yıllarında behringer mixer vardı. tamamen kulaktan dolma bilgilerle almıştım. sonradan çok pişman olmuştum yamaha almadığıma. iyice araştırmadan ürün almamak lazım. pederin efsane bir sözü var, ''paramızla rezil oluyoruz yine'' diyor böyle durumlarda. 😀

almadan önce çok uzun süre araştırdım bende forumları herkes gibi. didik didik ettim iyice kesin doğru bilgiye ulaşana kadar ve kozmos, midex, behringer herkesin pişman olduğu markalar. uzak durmakta fayda var. 😱 😱 😱 😱
behringer um2 ses kartı var cidden sorunları bitmiyor. Bir daha yanından geçmem herhalde. Yardımcı olduğunuz için teşekkür ederim.

Geri