Adobe premier sesle görüntünün senkronu için mi ?Adobe Premier.
Görüntü ile sesi senkronlamak en temel iş olduğundan bir çok yazılımla bu kısmı yapabilirsiniz. Ama bence en rahat editing Final Cut. Windows'ta aynı rahatlıkta kullanabildiğim bir şey bulamadım ben. 😀
Öyle tabi. Ben işte Mac evde Windows kullandigimdan dedim abi [emoji3]
malesef Mac yok Windows kullanıyorum.Görüntü ile sesi senkronlamak en temel iş olduğundan bir çok yazılımla bu kısmı yapabilirsiniz. Ama bence en rahat editing Final Cut. Windows'ta aynı rahatlıkta kullanabildiğim bir şey bulamadım ben. 😀
Ben Vegas Pro kullanıyorum, iş görüyor. 🙂
Birkaç video ekleyeceğim yakında. Ama öyle zor sololu şarkılar değil, sevdiğim tarzda (Punk hatta direkt olarak Green Day) şarkılar olacak. Şu an tek sorun 2 liralık jack dönüştürücü 😀 Hiçbir yerde bulamıyorum kafayı yiycem :banghead: 😀 Kulaklıksız da olabilir aslında ama sesi çok açamıyorum evde o yüzden kulaklıkla rahat rahat yapmak istiyorum.Madem kullanıyosun işlerini görmek isteriz. Hiç bilmiyordum bak bu yönde de işler yaptığını. Güzel... 🙂
Sen Notting Els Metırs solo cover yap bakayım. 🙂Birkaç video ekleyeceğim yakında. Ama öyle zor sololu şarkılar değil, sevdiğim tarzda (Punk hatta direkt olarak Green Day) şarkılar olacak. Şu an tek sorun 2 liralık jack dönüştürücü 😀 Hiçbir yerde bulamıyorum kafayı yiycem :banghead: 😀 Kulaklıksız da olabilir aslında ama sesi çok açamıyorum evde o yüzden kulaklıkla rahat rahat yapmak istiyorum.
Ben hem Windows hem de Mac kullanıcısı olarak şunu söyleyeyim. Bu iş için en rahat program Final Cut Pro X. Birden fazla görüntüyü ana ses ile birlikte size senkronize edip sadece görüntüleri seçme gibi bir kolaylık sunan tek program.
Şöyle bir video mevcut;
Premiere biraz daha zahmetli bana kalırsa;
-Yunus
Final Cut'un windows versiyonu varmı? Varsa ben neden bulamadım acaba :sorry:
yahu olurda torrent morrent veya beleş bulan olursa özelden link şeyetsin diye dediydim 🙄Okumadın mı yukarıyı?