doğru ya.Nocturnal_Supremecy demiş ki:abi adamlar yanında plastik kılıflan mı dolaşcak 😀
Night_Mare demiş ki:ewet olabiliyor..İstersen en kaliteli mic. olsun çarpabiliyor🙂 Yani sahnedesin çok terlemişsin seyirci ile çoşmuş gaza gelmiş bi vaziyetesin..Hadi gitarımı alıyım şundanda bi ritim falan yapıyım dedim.... 😉 o terli halimle microfon öyle çarptı ki kendimi şaşırdım hata şarkıyı unutum🙂 seyiciler bi an bana baka kaldılar...🙂bunu hiç unutamam 😉 NEdenine gelince bilmiyorum ama bidaha hiç olmadı....
Jeff_Loomis demiş ki:Aynısı 2 sene önce odtü metal günlerinde oldu bana. Hem de çok fena çarpıldım.
Tam fade to black çalmaya başladık, sadece o şarkılık gitarın yanında vokal de benim, tüm ışıklar falan sönmüştü sadece üzerime doğru spotlar kalmıştı 1,2 tane... Sözlere başladım derken mikrofona bi deydim! Milletin gözü önünde irkildim kendime zor geldim sözler mözler dağılıyordu nerdeyse de toparladık sonradan.
Başlık çarpılma anılarına dönüştü ya neyse 🙂
😀 😀cash demiş ki:Jeff_Loomis demiş ki:Aynısı 2 sene önce odtü metal günlerinde oldu bana. Hem de çok fena çarpıldım.
Tam fade to black çalmaya başladık, sadece o şarkılık gitarın yanında vokal de benim, tüm ışıklar falan sönmüştü sadece üzerime doğru spotlar kalmıştı 1,2 tane... Sözlere başladım derken mikrofona bi deydim! Milletin gözü önünde irkildim kendime zor geldim sözler mözler dağılıyordu nerdeyse de toparladık sonradan.
Ahahaha 😀 koptum olum
benide hani şu plastik kahve yapma makineleri varya :roll: dışı plastik olanlardan elektrikle çalışıyor , çalışırken parmağımı içine sokmuştum eşşek gibi çarpılmıştım tiril tiril titremiştim şerefsizim...
Jeff_Loomis demiş ki:Aynısı 2 sene önce odtü metal günlerinde oldu bana. Hem de çok fena çarpıldım.
cash demiş ki:Jeff_Loomis demiş ki:Aynısı 2 sene önce odtü metal günlerinde oldu bana. Hem de çok fena çarpıldım.
Ahahaha 😀 koptum olum
benide hani şu plastik kahve yapma makineleri varya :roll: dışı plastik olanlardan elektrikle çalışıyor , çalışırken parmağımı içine sokmuştum eşşek gibi çarpılmıştım tiril tiril titremiştim şerefsizim...