B Bartudrms 9 Ekim 2023 #1 8 senelik gitar vokalim grup arıyorum (türkçe rock-alternatif rock) anadolu yakası tercihim ilgilenenler insta:Bartu.Durmuss dan ulaşabilir
8 senelik gitar vokalim grup arıyorum (türkçe rock-alternatif rock) anadolu yakası tercihim ilgilenenler insta:Bartu.Durmuss dan ulaşabilir
L liss 19 Ekim 2023 #2 Bartudrms demiş ki: 8 senelik gitar vokalim grup arıyorum (türkçe rock-alternatif rock) anadolu yakası tercihim ilgilenenler insta:Bartu.Durmuss dan ulaşabilir Hepsini görmek için tıklayın... İyi günler hazır gruba gitarist arıyoruz ama elektro gitar da eksiğimiz var acaba hangi tür gitarla ilgileniyorsunuz ?
Bartudrms demiş ki: 8 senelik gitar vokalim grup arıyorum (türkçe rock-alternatif rock) anadolu yakası tercihim ilgilenenler insta:Bartu.Durmuss dan ulaşabilir Hepsini görmek için tıklayın... İyi günler hazır gruba gitarist arıyoruz ama elektro gitar da eksiğimiz var acaba hangi tür gitarla ilgileniyorsunuz ?
Skyface 19 Ekim 2023 #3 liss demiş ki: liss demiş ki: İyi günler hazır gruba gitarist arıyoruz ama elektro gitar da eksiğimiz var acaba hangi tür gitarla ilgileniyorsunuz ? Hepsini görmek için tıklayın... Yaşlarınız kaçtır acaba Hepsini görmek için tıklayın...
liss demiş ki: liss demiş ki: İyi günler hazır gruba gitarist arıyoruz ama elektro gitar da eksiğimiz var acaba hangi tür gitarla ilgileniyorsunuz ? Hepsini görmek için tıklayın... Yaşlarınız kaçtır acaba Hepsini görmek için tıklayın...