L lewstherin 30 Ağustos 2020 #1 Arkadaşlar gitarimi evde nasıl tamir edebilirim yardımcı olabilir misiniz ?
musci 30 Ağustos 2020 #3 lewstherin demiş ki: Arkadaşlar gitarimi evde nasıl tamir edebilirim yardımcı olabilir misiniz ? Hepsini görmek için tıklayın... Gitarın türü bile belli değil. Daha fazla detay sunmazsanız yardımcı olmamız mümkün değil hocam.
lewstherin demiş ki: Arkadaşlar gitarimi evde nasıl tamir edebilirim yardımcı olabilir misiniz ? Hepsini görmek için tıklayın... Gitarın türü bile belli değil. Daha fazla detay sunmazsanız yardımcı olmamız mümkün değil hocam.
L lewstherin 30 Ağustos 2020 Konu Sahibi Konu Sahibi #4 kadiraksoy demiş ki: Gitarın türü bile belli değil. Daha fazla detay sunmazsanız yardımcı olmamız mümkün değil hocam. Hepsini görmek için tıklayın... Hocam fotoğraf ekleyemiyirum ekle kısmına tıklıyorum olmuyor
kadiraksoy demiş ki: Gitarın türü bile belli değil. Daha fazla detay sunmazsanız yardımcı olmamız mümkün değil hocam. Hepsini görmek için tıklayın... Hocam fotoğraf ekleyemiyirum ekle kısmına tıklıyorum olmuyor
solitude71 30 Ağustos 2020 #6 lewstherin demiş ki: Arkadaşlar gitarimi evde nasıl tamir edebilirim yardımcı olabilir misiniz ? Hepsini görmek için tıklayın... Tamir sırasında ev dışına çıkmayarak..? Gitar ne, sorun ne anlatsan keşke...
lewstherin demiş ki: Arkadaşlar gitarimi evde nasıl tamir edebilirim yardımcı olabilir misiniz ? Hepsini görmek için tıklayın... Tamir sırasında ev dışına çıkmayarak..? Gitar ne, sorun ne anlatsan keşke...
L lewstherin 30 Ağustos 2020 Konu Sahibi Konu Sahibi #8 pastel demiş ki: biraz anlat bari, biz hayal ederiz. Hepsini görmek için tıklayın... Fotograf ekleyemedim.anlatilmaz yaşanır bu arada adminlere teşekkürlerimi sunuyorum resim ekleyemiyorum
pastel demiş ki: biraz anlat bari, biz hayal ederiz. Hepsini görmek için tıklayın... Fotograf ekleyemedim.anlatilmaz yaşanır bu arada adminlere teşekkürlerimi sunuyorum resim ekleyemiyorum
kadir6185 30 Ağustos 2020 #9 lewstherin demiş ki: Fotograf ekleyemedim.anlatilmaz yaşanır bu arada adminlere teşekkürlerimi sunuyorum resim ekleyemiyorum Hepsini görmek için tıklayın... Hocam www.hizliresim.com deneyin linkleri buraya atarsınız
lewstherin demiş ki: Fotograf ekleyemedim.anlatilmaz yaşanır bu arada adminlere teşekkürlerimi sunuyorum resim ekleyemiyorum Hepsini görmek için tıklayın... Hocam www.hizliresim.com deneyin linkleri buraya atarsınız
L lewstherin 31 Ağustos 2020 Konu Sahibi Konu Sahibi #11 Praetorian demiş ki: Saidin kullanarak tamir et. Hepsini görmek için tıklayın... Saidin lekeli delirmiyim sonra 😁
Praetorian demiş ki: Saidin kullanarak tamir et. Hepsini görmek için tıklayın... Saidin lekeli delirmiyim sonra 😁