Pirateinthesky 3 Temmuz 2020 #3 Üst eşik zarar görmüş. Akort sürekli bozulmuyorsa, uğraşmak istemeyebilirsin. Ama uygun fiyatlı bir parça.
Üst eşik zarar görmüş. Akort sürekli bozulmuyorsa, uğraşmak istemeyebilirsin. Ama uygun fiyatlı bir parça.
hilallalal 3 Temmuz 2020 Konu Sahibi Konu Sahibi #4 DangerousRabbit demiş ki: Üst eşik zarar görmüş. Akort sürekli bozulmuyorsa, uğraşmak istemeyebilirsin. Ama uygun fiyatlı bir parça. Hepsini görmek için tıklayın... alsam kendim yapabilir miyim kolay bi sey mi yani
DangerousRabbit demiş ki: Üst eşik zarar görmüş. Akort sürekli bozulmuyorsa, uğraşmak istemeyebilirsin. Ama uygun fiyatlı bir parça. Hepsini görmek için tıklayın... alsam kendim yapabilir miyim kolay bi sey mi yani
Pirateinthesky 3 Temmuz 2020 #5 hilallalal demiş ki: alsam kendim yapabilir miyim kolay bi sey mi yani Hepsini görmek için tıklayın... Beceri ve nazik işçilik istiyor. Gitar pahalıysa bulaşma derim 🙂.
hilallalal demiş ki: alsam kendim yapabilir miyim kolay bi sey mi yani Hepsini görmek için tıklayın... Beceri ve nazik işçilik istiyor. Gitar pahalıysa bulaşma derim 🙂.
hilallalal 3 Temmuz 2020 Konu Sahibi Konu Sahibi #6 DangerousRabbit demiş ki: Beceri ve nazik işçilik istiyor. Gitar pahalıysa bulaşma derim 🙂. Hepsini görmek için tıklayın... peki tesekkurler
DangerousRabbit demiş ki: Beceri ve nazik işçilik istiyor. Gitar pahalıysa bulaşma derim 🙂. Hepsini görmek için tıklayın... peki tesekkurler
F fromdust 3 Temmuz 2020 #8 üst eşik değiştirilebilir olsun diye çıkarması zor olmayacak şekilde yapıştırılır. varsa bir ıskarpela ya da onun gibi keskin uçlu bir alet birleşim yerine çekiç yardımıyla hafifçe vurarak çıkarabilirsin.
üst eşik değiştirilebilir olsun diye çıkarması zor olmayacak şekilde yapıştırılır. varsa bir ıskarpela ya da onun gibi keskin uçlu bir alet birleşim yerine çekiç yardımıyla hafifçe vurarak çıkarabilirsin.
Pirateinthesky 3 Temmuz 2020 #9 UmutKymc demiş ki: Üst eşiğe oturması lazim o telin, galiba eşik değisecek Hepsini görmek için tıklayın... Cidden görmemişim sabah, üst eşik zarar görmüş. 1. tel oturmaz oraya. Değişmek şart olmuş.
UmutKymc demiş ki: Üst eşiğe oturması lazim o telin, galiba eşik değisecek Hepsini görmek için tıklayın... Cidden görmemişim sabah, üst eşik zarar görmüş. 1. tel oturmaz oraya. Değişmek şart olmuş.