UV baskı deneyebilirisniz. Lazer ile bu sekilde beyaz bir sonuc alamazsınız sanırım. Ankara da yapan yerler var. Sormak lazım.Merhabalar dostlar gitarımda en çok istediğim baskı olayı var ankarada yaşıyorum o yüzden ankarada lazer ile gitarın klavyesine baskı yapan bir yer biliyor musunuz yada isteğe göre kaliteli sticker üreten varsa yardımcı olursanız çok mutlu olurum
İstediğim baskı bu;
178809 eklentisini görüntüle
Hocam o zmn sticker kalıyo geriyelazer baskıyı yakarak yaptığı için direk klavyeye ben olsam yaptırmam. lazerin altına sokmak için sökülmesi de gerekebilir. Kızılayda ozalit fotokopi vs yapan yerlerden arkası yapışkanlı (vinil gibi) bir malzemeye kestirtebilirsin. Reklam işi yapan matbacılar veya araba kaplaması yapan yerlerde olabilir. Lazer cnc yapan yerlere de sorup vinil veya uygun malzemeden lazerle kestirip yapıştırabilirsin,
ama dediğim gibi direk klavye üstüne lazer önermem ....
Uv baskıda boya uv ye duyarlı olur vidyoda ki nasıl bir yöntem bilemedim, ama normal uv boya böyle renkli gözükmüyor) , uv ışık altında parlar, sorun şu ki uv ışık uzun süreli durumlarda sağlık açısından zararlı, en basitinden gözlere. Hem uv olayını görebilmek ortamda ortalanın altında karanlık getektiriyor (floresans özellikli boya da hün veya sahne ışığında görülmez) . O yüzden Uv veya floresan boya önermem.
lazer baskıyı yakarak yaptığı için direk klavyeye ben olsam yaptırmam. lazerin altına sokmak için sökülmesi de gerekebilir. Kızılayda ozalit fotokopi vs yapan yerlerden arkası yapışkanlı (vinil gibi) bir malzemeye kestirtebilirsin. Reklam işi yapan matbacılar veya araba kaplaması yapan yerlerde olabilir. Lazer cnc yapan yerlere de sorup vinil veya uygun malzemeden lazerle kestirip yapıştırabilirsin,
ama dediğim gibi direk klavye üstüne lazer önermem ....
Uv baskıda boya uv ye duyarlı olur vidyoda ki nasıl bir yöntem bilemedim, ama normal uv boya böyle renkli gözükmüyor) , uv ışık altında parlar, sorun şu ki uv ışık uzun süreli durumlarda sağlık açısından zararlı, en basitinden gözlere. Hem uv olayını görebilmek ortamda ortalanın altında karanlık getektiriyor (floresans özellikli boya da hün veya sahne ışığında görülmez) . O yüzden Uv veya floresan boya önermem.
Peki ankarada bunu yapan var mı bildiğinizSanırım uv baskı ile karanlıkta parlayan fosfor u karıştırdınız.
UV baskı (Ultraviyole baskı), mürekkebin kağıt, cam, metal, ahşap, plastik, deri gibi yüzeyler üzerine doğrudan uygulanarak anında UV (ultraviyole) ışıkla kurutulması esasına dayanan dijital baskı teknolojisidir. Geleneksel baskı yöntemlerinden farklı olarak solvent içermez ve kuruma süresi beklenmeden anında sabitlenir.
Google maps de uv baskı diye aratırsanız bir çok yer geliyor. Arayın bilgi alın mümkün olup olmadığını zamanla çıkıp çıkmayağını sorun derim.Peki ankarada bunu yapan var mı bildiğiniz
model maket ve modifikasyon yapıyorum. Bende uv boya ve floresan boyalar mevcut, -ikisi farklı,uv boya sadece uv de, floresan değişik renkleri var uv ve gün ışığında parlıyor onu biliyorum- uv baskı deyince ilk o aklıma geldi. Uv boya normalde sarı renksiz mat bir tonu var ve sadece uv ışıkta görünür oluyor. O yüzden yazıcının çıktısını çok kavrayamadım ama baskıda yanan mavimtırak ışığı gördüm sanırım olayın espirisi de o. Ben matbaada çalıştığım zamanlarda renkli fotokopi bile yoktu 😂😂....Sanırım uv baskı ile karanlıkta parlayan fosfor u karıştırdınız.
UV baskı (Ultraviyole baskı), mürekkebin kağıt, cam, metal, ahşap, plastik, deri gibi yüzeyler üzerine doğrudan uygulanarak anında UV (ultraviyole) ışıkla kurutulması esasına dayanan dijital baskı teknolojisidir. Geleneksel baskı yöntemlerinden farklı olarak solvent içermez ve kuruma süresi beklenmeden anında sabitlenir.
Üst eşiği elden geçirmek gerek onun için.Sormuşken gitarı alırken satıcı benim solak olduğumu gördü ve dediki telleri ters tak daha kolay olur dedi doğru mu bu
O dediğin nedir hocam biraz daha detaylı anlatır mısınÜst eşiği elden geçirmek gerek onun için.
Peki ankarada bunu yapan var mı bildiğiniz