Evde oldukça fazla müzik aleti olduğu için erken başladım haliyle, rus malı bir klasik gitar oyuncağımızdı.. Sonradan anladım ki iyi bir gitarmış.. İlk olarak boyum yetmediği için kucağımda kanun gibi tellere tepeden basarak 80'lerin melodileri tıngırdardı, yaşımı tam bilemiyorum, Dallas filan vardı televizyonlarda, öyle şeylerin, Erol Evgin şarkılarının riffleri filan.. Sonra galiba 7-8 yaşlarında boyum yetti, akustik ve elektro gitara başladım.. Sonrasında babamdan nota dersleri geldi, piyasada bilinen, bazıları konservatuarda da okutulan 8-10 metodu bitirdim sayesinde.. Ortaokulla beraber arkadaşlarıma gitar çalmaya başladım, 18-19 yaşlarımdan sonra da çokça sahne aldım.. en son galiba 2001'de sahneye çıktım, sonrası iş-güç, aile, sorumluluklar.. Artık vakit olursa evde kendi zevkim için kayıtlar yapıyorum.. Bazen de İngiltere'de tonmaisterlık yapan İngiliz bir arkadaşım için bir kaç riff yazıp, çalıyorum ya da onun istediği şeyleri kaydediyorum.. Sahneye çıkma isteğinden ziyade grupla çalma isteğim hala var, onu da arada arkadaşlarımın grubuyla takılarak ya da backtracking'lerle arada törpülüyorum..