alpergrk demiş ki:Arkadaşlar kafamda baya güzel fikirler oluştu teşekkür ederim gerçekten.
bakalım haftaya falan tremsetter takacağım gitara o arada killswitchi de aradan çıkarayım diyorum. nasıl yaptığımı anlatırım bitince..
alpergrk demiş ki:arkadaşlar bir de phase switch var. bu modifikasyon humbuckerlı gitarlarda reggea, funk gibi türler çalınmak istendiğinde sesi uygun hale getirebiliyor anladığım kadarıyla. bilgilerinizi paylaşırsanız sevinirim.
_JuDaS demiş ki:alpergrk demiş ki:Arkadaşlar kafamda baya güzel fikirler oluştu teşekkür ederim gerçekten.
bakalım haftaya falan tremsetter takacağım gitara o arada killswitchi de aradan çıkarayım diyorum. nasıl yaptığımı anlatırım bitince..
Tremsetter'la da ilgili görüşlerini ve deneyimlerini aktarabilirsen çok sevinirim. 🙂
D-Sonic demiş ki:direk volume potansını kapatsak?
merhaba hocam su humbuckeri single ceviren swicth demissiniz onu biraz anlatma sansınız varmı acaba ??Arkadaşlar bütün hepsi yapıldı. Killswitch de takıldı, humbuckerların ikisini aynı anda single a çeviren bir switch de takıldı ve tremsetter da takıldı.
Tremsetterı herkese tavsiye ediyorum, hayatınız değişecek emin olun. Eger floyd kullanıyorsanız tabi. Floydu kullanmazken sanki sabit köprülü bir gitar çalıyormuşsunuz gibi oluyor. Herşey çok iyi. Floydu istediginiz kadar oynayın, akordda en küçük bozulma olmuyor gerçekten. Ben şok yaşadım bu kadar beklemiyordum. Tremsetter hakkında diye bir başlıkta yazmıştım. Birşeyler fotolarını da görebilirsiniz.
Coil-split denilen olay. Her humbucker için olmaz, push pull ,push push pot veya mini-switch ile bağlanıyor. Humbucker manyetikten 4 kablo çıkması gerekiyor diye biliyorum.merhaba hocam su humbuckeri single ceviren swicth demissiniz onu biraz anlatma sansınız varmı acaba ??