Usta ben trollemiyorum klavuzda öyle yazıyor Su ve güneş ışığında boya atması olabilirdiyeTroll değilse bir şey olmaz merak etme. Ama trollse yine bir şey olmaz. Daha fazla güneşte kalsın. Ne kadar vitamin, o kadar ton.
Usta ben trollemiyorum klavuzda öyle yazıyor Su ve güneş ışığında boya atması olabilirdiyeTroll değilse bir şey olmaz merak etme. Ama trollse yine bir şey olmaz. Daha fazla güneşte kalsın. Ne kadar vitamin, o kadar ton.
Cilalı ise birşey olmaz cilasızda sildiğin için birşey olmaz terden ve nemden uzak tutunAdam ciddili, benim de bir arkadaşım vardı squier almıştı 2.el, her gün temizliyordu, gecenin köründe gitarın üstüne terim damladı çalarken sildim ama boyayı kaldırır mı? ya da içeri akar mı diye sormak için aramıştı.
Usta ya benim elime aldığım çoğu gitarın her tarafı kırık çizik veya boyası atmışEmektar müzisyenlerin ekipmanına baktığınız zaman bol miktarda çalınmış olduğunu anlarsanız. Öyle ki, bazı insanlar bugün enstrüman yepyeni gözükmesin, kullanılmış-eski görünümlü olsun diye dokuz takla atıyor.
Vintage veya koleksiyonluk gitarınız varsa belki bu kadar titizlenmek doğal.
Onun dışında kaygılanmak yersiz. Bırakın enstrümanınız biraz da kullanıldığını göstersin. Malum sözü hatırlatayım: Hiç açılmamış kalemler göze en hoş gözükenlerdir, ama aslında hiç bir işe yaramamış olanlardır. Ünlü pek çok gitaristin yaygın olarak kullandığı gitarlar da hep hırpalanmıştır.
Sakarlığımdan 😀Usta ya benim elime aldığım çoğu gitarın her tarafı kırık çizik veya boyası atmış
D vitamini alınca D akoru daha bir gür çıkıyor diyorlar, doğru mu?Troll değilse bir şey olmaz merak etme. Ama trollse yine bir şey olmaz. Daha fazla güneşte kalsın. Ne kadar vitamin, o kadar ton.