malesef beni wp ve letgodan engelledi geri iade alacağını sanmıyorumBence burada asıl sorun bu çatlağın sorun olup olmamasından ziyade gitarın çatlaklar belirtilmeden satılmış olması. İade etmenizi öneririm ama diğer arkadaşların da dediği gibi bu şekilde satan iade de almayacaktır.
Ne yazık ki böyle insanların nesli tükenmiyor. İyi tarafından bakalım, çok daha pahalı bir gitarı satmış da olabilirdi.malesef beni wp ve letgodan engelledi geri iade alacağını sanmıyorum
Gitarı satarken bundan bahsetmeyip bir de böyle bir iğrençlik yapan birisi için bu işin peşini asla bırakmazdım yerinizde olsam, çok geçmiş olsun.malesef beni wp ve letgodan engelledi geri iade alacağını sanmıyorum
Hayırlı olsun. Birkaç hafta önce sahibinden.com'da bu gitarı ilanda görmüştüm. Aynı şekilde sapında çatlak vardı. Gibson gibi kronik bir durum var sanırım ortada.Fiyatı biraz daha düşük olsaydı süper olurdu. Bu model hasarsız olsa 400 TLye ederinde alınmış olurdu. Gitarın düzgün şekilde tamiri yapılmış görünüyor, estetik olarak o izin orada hep kalacağını bilmek ve satacakken değer kaybı yaşanacak olması dışında gitarın çalınmasında veya sesinde bi sorun olmayacaktır.
Bu gitar Letgo'da 500 Tlydi. Ben almak istedim ama satıldı ve ilan kaldırıldı. Sonra alıcı saptaki çatlak yüzünden vaz geçmiş ve yeniden ilan açıldı ve bu sefer fiyatı 350 TLydi. Tabi ki ben aldım. 1350 TLye de vermem şu an. Çünkü her açıdan süper bi gitar.135171 eklentisini görüntüle135172 eklentisini görüntüle
İlanı ben açmıştım ama sonra elimdeki Epi'den daha çok sevdiğimi fark edince manyetikleri değiştirip kullanmaya karar verdim (hala manyetikleri değiştirmedim). Gibsonlardaki çatlak kafada oluyor genelde, bu tarz çatlak, gitarın yüz üstü düşmesinden kaynaklanıyor.Hayırlı olsun. Birkaç hafta önce sahibinden.com'da bu gitarı ilanda görmüştüm. Aynı şekilde sapında çatlak vardı. Gibson gibi kronik bir durum var sanırım ortada.
Hocam şöyle yok mu ucuz gitar, almaya razıyım. Aynı fiyata olursa hemen alabilirim. Cort G110 zorluk çıkartabiliyor. 😀 Bu arada bende Epiphone DR100 var. 4 sene önce sıfır almıştım. 3 sene önce yere düştü ve sap çatladı, tel takılamayacak haldeydi tanıdığa yaptırmıştım. Ondan sonraki sene ve 1 sene daha olmak üzere 3 kez kırıldı. Şu an hala kullanıyorum. İşin ilginci sustain orijinal haline göre daha iyi. Tabii şu an Orphee tel takılı 7 ₺'lik ama yine de memnunum.İlanı ben açmıştım ama sonra elimdeki Epi'den daha çok sevdiğimi fark edince manyetikleri değiştirip kullanmaya karar verdim (hala manyetikleri değiştirmedim). Gibsonlardaki çatlak kafada oluyor genelde, bu tarz çatlak, gitarın yüz üstü düşmesinden kaynaklanıyor.
Hocam şöyle yok mu ucuz gitar, almaya razıyım. Aynı fiyata olursa hemen alabilirim. Cort G110 zorluk çıkartabiliyor. 😀 Bu arada bende Epiphone DR100 var. 4 sene önce sıfır almıştım. 3 sene önce yere düştü ve sap çatladı, tel takılamayacak haldeydi tanıdığa yaptırmıştım. Ondan sonraki sene ve 1 sene daha olmak üzere 3 kez kırıldı. Şu an hala kullanıyorum. İşin ilginci sustain orijinal haline göre daha iyi. Tabii şu an Orphee tel takılı 7 ₺'lik ama yine de memnunum.
İşin şakası hocam. Bu durumdan haberdarım. Bir ara Epiphone Les Paul Ultra bulmuştum iyi fiyata. Adama sordum, satmış ürünü. 1 senedir ilan halen sahibinden de yayında. Haklısınız. Bu arada sizi yakalamışken sorayım; pedalarım için güç kaynağı almak istiyorum. Çin'den bu aralar virüs nedeniyle ürünlerin transferi yavaşlamış gibi görünüyor. Normalde bu pedalı alacaktım ama şu an bu pedal arasında kararsız kaldım. Sizce hangisini almalıyım? Amazon olan US prize sahip, Aliexpress'de olanda EU priz seçeneği mevcut.Hocam bi gitar bu kadar kelepir olduğunda, o ilan sana link atabileceğim kadar uzun bi süre beklemez. Beklemişse ya satıcıda ya da üründe bi problem vardır. Böyle uygun fiyata gitar alabilmek için sürekli ilanları takip etmen, gördüğün ürünler hakkında kabaca da olsa ön bilgiye sahip olman ve tabi cebinde her daim hazır riske atabileceğin para bulundurman falan gerekir.