Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Hocam jack kısmının dışındaki civatamsı şey dönünce oluyor. Benim kullandığım çoğu gitarda başıma geldi. Ama bazılarında yuva içerden civatalı oluyor sıkıntı olmuyor 😀
200 $ olur mu ? Zuhal'de SM57 ve SM58 300 $'a satılıyor. Orjinal Shure'lar Türkiye'de gereğinden fazla pahallıya satılıyor. Dolayısıyla bu kategoriye sokulamazlar. O yüzden de zaten piyasada bir sürü sahtesi dolaşıyor.
+1, diğer yandan içini açmadan sahtemi değilmi işin içinde olupta farkında olmayan çok 🙂 denemedim ama farklı markaların klonlarını gördüğümü hatırlıyorum tasarımından hemen kendini belli ediyorlar başlık sahibi öyle birşeye yönelebilir.
+1, diğer yandan içini açmadan sahtemi değilmi işin içinde olupta farkında olmayan çok 🙂 denemedim ama farklı markaların klonlarını gördüğümü hatırlıyorum tasarımından hemen kendini belli ediyorlar başlık sahibi öyle birşeye yönelebilir.