begbie83 demiş ki:Skull_KruSher merak ettim gitarın nedir?
Ltd.. neden soruyorsun? Ha senin tuzun kuru diyeceksen geçmişimi dökerim oturur ağlarsın, hele tanıdığım 2 tane adamdan bahsederim oturur ben gitar falan çalamam benden adam olmaz dersin...
begbie83 demiş ki:Skull_KruSher merak ettim gitarın nedir?
Skull_KruSher demiş ki:begbie83 demiş ki:Skull_KruSher merak ettim gitarın nedir?
Ltd.. neden soruyorsun? Ha senin tuzun kuru diyeceksen geçmişimi dökerim oturur ağlarsın, hele tanıdığım 2 tane adamdan bahsederim oturur ben gitar falan çalamam benden adam olmaz dersin...
Skull_KruSher demiş ki:Ltd.. neden soruyorsun? Ha senin tuzun kuru diyeceksen geçmişimi dökerim oturur ağlarsın, hele tanıdığım 2 tane adamdan bahsederim oturur ben gitar falan çalamam benden adam olmaz dersin...
Skull_KruSher demiş ki:Ltd.. neden soruyorsun? Ha senin tuzun kuru diyeceksen geçmişimi dökerim oturur ağlarsın, hele tanıdığım 2 tane adamdan bahsederim oturur ben gitar falan çalamam benden adam olmaz dersin...
Skull_KruSher demiş ki:Ltd.. neden soruyorsun?
akor lar la ilgilirockr demiş ki:teşekür ederim... arkadaslar ama benm orenme istedikleerim akorları da nası orenebilirim.. tamam alt telde daha fazla clişmam gerekli ve tutuşum onemli faktor.... bana önereceiniz bir kitap var mı?