Yavas ve distortion olmadan cal, distortion bir cok hatayi farketmeni engelliyor.
Metal Method'un Doug'i soyle birsey soylemisti yillar once, bir sure denemistim, faydasi oluyor.
1 - Kucuk bir kutuya 10 pena koy.
2 - Metronomu yavas bir hiza ayarla.
3 - Ogrenmeye calistigin segmenti hatasiz ve clean caldigin her zaman 1 penayi disari cikart.
4 - Eger hata yaparsan penalarin hepsini geri koy, 3'e geri don.
5 - 10 kere ardi ardina hatasiz caldigin zaman hizi biraz arttir, penalari geri koy, 3e geri don 🙂
Yani olay hizli calmakta degil, temiz ve yavas calmakta, hiz sonra kendisi geliyor zaten.
Bunu okuyup yapmaya başladım da, 10. da hata yapıp 9 taneyi geri koymak ne acı birşey, aşk acısı yalan, montla sıçmak yalan. Acıların en büyüğü buymuş.Yavas ve distortion olmadan cal, distortion bir cok hatayi farketmeni engelliyor.
Metal Method'un Doug'i soyle birsey soylemisti yillar once, bir sure denemistim, faydasi oluyor.
1 - Kucuk bir kutuya 10 pena koy.
2 - Metronomu yavas bir hiza ayarla.
3 - Ogrenmeye calistigin segmenti hatasiz ve clean caldigin her zaman 1 penayi disari cikart.
4 - Eger hata yaparsan penalarin hepsini geri koy, 3'e geri don.
5 - 10 kere ardi ardina hatasiz caldigin zaman hizi biraz arttir, penalari geri koy, 3e geri don 🙂
Yani olay hizli calmakta degil, temiz ve yavas calmakta, hiz sonra kendisi geliyor zaten.
Troy stetina - speed mechanic
Katılıyorum. Bir de beğeniyolar o yorumu. Yazık.biraz ciddiyet lütfen