smtzdmr demiş ki:Bu arada benim acayip hoşuma gidiyor 24 perdeye 24,75 inc scale lı gitarlar. Hele birde h-s-s oldumu tadından yiyemem, Yani H-s-s olmasının olayınında bana getirisi yok sadece görsel olarak yakıştırıyorum bazı gitarlara 🙂
Yahu gece gece agzindan bal damliyor obican 🙂 Vallahi sahibindende ilan var birtane beyaz fusion onu alacaktim, adam satildi dedi bende biraktim pesini kendi gitariminda satisini iptal ettim. Bayada uzuldum beyaz fusion kacti diye ama daha gecen gun 2 hafta once cektigim msja cevap verdi gitari alacam diyen adam vazgecti diye 🙁 eee memlekete goctuk artik istanbula gelecegim zaman yine satilmazsa kesin alacagim 🙂 Anlayacagin yaram derin 🙂 Taaa universitede okudugum bir vakit denemistimde gercekten guzel gitarlar. Usa series hic denemedim fusion larin merak ediyorum onlarida.obican demiş ki:smtzdmr demiş ki:Bu arada benim acayip hoşuma gidiyor 24 perdeye 24,75 inc scale lı gitarlar. Hele birde h-s-s oldumu tadından yiyemem, Yani H-s-s olmasının olayınında bana getirisi yok sadece görsel olarak yakıştırıyorum bazı gitarlara 🙂
Jackson Fusion istiyosun sen.
4 haftada 1 tel değişimi , eminim Türkiye ortalamasının çok üstünde bir rakamdır. 😀edizkralll demiş ki:4haftada bir tel değiştirdiğimden Türkiye' de bulunabilir bir marka olması benim için çok önemli.Dadario devam şimdilik, olmadı kırtasiye lastiği takarım artık 🙂
hahahah aynen valla 😀halilpazarlama demiş ki:4 haftada 1 tel değişimi , eminim Türkiye ortalamasının çok üstünde bir rakamdır. 😀edizkralll demiş ki:4haftada bir tel değiştirdiğimden Türkiye' de bulunabilir bir marka olması benim için çok önemli.Dadario devam şimdilik, olmadı kırtasiye lastiği takarım artık 🙂