Genelde çok fazla masraf çıkarıyor ya da çok uğraştırıyor. Önce potanslarına bakıyosun sonra jak yuvasında lehim koptuysa onunla uğraş ya da uğraşma git usta kahrı çek sonra teslim al bi bakmışsın tonlar bi garip olmuş harcadığın paraya mı yanayım gitardan soğumana mı yanayım.'' Yanayım yanayım ateşlerde yanayım. '' ( ismail abi).herkesin işi yok çalışmıyor veya zengin değil keyfimize göre atamıyoruz gitarımızı. Yaş olarak iki katımsınız Konuşmanıza dikkat edin.
evet aslında bozuk değilse de alıcam aslında. sss strat ve fender anfiyle metal çalmaya çalışıyorum 😀 300-600tl arası metal için neler var? ben jackson js11 shecter sgr c1 ve bc rich warlock bronze buldum. Bu gitarlar nasıl? Daha iyiler varmı yada?
Biraz daha bütçe arttırabilirsen yine ikinci el schecter Hellraiser c1 leri önerebilirim. Floyd lu olmayan modellerinin ikinci el piyasası 800-900 civarı olması lazım.evet aslında bozuk değilse de alıcam aslında. sss strat ve fender anfiyle metal çalmaya çalışıyorum 😀 300-600tl arası metal için neler var? ben jackson js11 shecter sgr c1 ve bc rich warlock bronze buldum. Bu gitarlar nasıl? Daha iyiler varmı yada?
Hala kullanıyorum müdür 🙂O paralara alınabilecek en iyi gitar:
Satılık - Cort Kx1q Katana Tiger Eye | turkrock.com
Arkadaşı tanımıyorum, gitar fiyatının çok üzerinde bir alet. @Aytek yıllarca sahnede kullandı modifiye edip.
JS, SGR ve Çin üretimi BC Rich'leri La telinde sallar.
BC RİCH ten ibanez gio dan hatta ve hatta ltd nin hemen hemen bütün modelllerinden uzak durmanı öneririm.evet aslında bozuk değilse de alıcam aslında. sss strat ve fender anfiyle metal çalmaya çalışıyorum 😀 300-600tl arası metal için neler var? ben jackson js11 shecter sgr c1 ve bc rich warlock bronze buldum. Bu gitarlar nasıl? Daha iyiler varmı yada?