g-system demiş ki:Peki gitarlarımızı hava ile temas halinde bırakmak ne kadar dogru.Sonucta duvara gigbag le asacak değiliz.Örnegin duvardan gelecek rutubet gitarı mahvedebilir.
Bununla ilgili bir çözümü olan varmı sahsen ben bulamadım.
GNR79 demiş ki:Benim gitarlarım 8-9 aydır duvarda asılı hiçbirşey olmadı.Sonuçta müzik mağazalarında onlarca gitar o şekilde duruyor.Periyodik olarak sap ayarını yaptırıyorsan zaten bir sorun olmaz.
g-system demiş ki:Peki gitarlarımızı hava ile temas halinde bırakmak ne kadar dogru.Sonucta duvara gigbag le asacak değiliz.Örnegin duvardan gelecek rutubet gitarı mahvedebilir.
Bununla ilgili bir çözümü olan varmı sahsen ben bulamadım.
gogostar demiş ki:
secks demiş ki:bugünlerde insanların dertleri nem fazlalığı değil, nem eksikliği zaten. geçenlerde bir nemlendirme aleti aldım da farkı gördüm, kaloriferli evlerde oturanlara tavsiye olunur 🙂
hard case içinde silica gel tamam da odanın nemini almak için çuvalla koyarsanız siz de buruşursunuz 😆
hardcase de saklamakda sıkıyor calacagın zaman ac cıkar falan duvarda olsa indir cal işin bitince sil as aslında daha mantıklı ama genede güvenemiyor insan 🙂