Arkadan da atabilir misin ?Merhabalar birkaç ay önce aldığım bc rich warlock kılıfın kopması sonucu düşüp böyle oldu evde ne yapabilirim eğer yapamaz isem luthiere çok para verir miyim
direkt köprüyü çıkarıp otutturdum ama yine aynı şekilde kaldıTelleri gevşet veya çıkar sonr kalkmış olan yeri yerine dogru bastır sonrada arkadan vidalari sıkman gerekir sanırım yada lithuere götürcen
sorun şu ki gitarın sapı oturmuyor ne kadar ittirsem de yine yamuk bir şekilde duruyorTamam görülene göre çok bi hasar yok gibi güzelce yerine oturt ve vidaları çaprazla sık yani bi sol üst sonra sağ alt gibi sonrada diger koseleri sapı taktıktan sonrada sap ayarını yap bitti...
sorun şu ki gitarın sapı oturmuyor ne kadar ittirsem de yine yamuk bir şekilde duruyor
istanbulda taksimde bir luthier ne kadar tutar hocam bilginiz var mıVidaları sıkarken oturtmayı denesen işe yarar belki ama hala olmuyosa bi lithuere goturmen gerekecek
istanbulHangi şehir
Sapın gövdeye bağlandığı kısımda eğim olmaz diye biliyorum sap eğimi ayarı var zatenBiraz açılı durması normal diye hatırlıyorum. Yanlışım varsa düzeltin.