rull 1 Ekim 2019 #1 İçini açtığımda resimde gördüğünüz gibi 3 boşluk var etiket falan var orjinal seri nolu standart strat diye aldım içi garip geldi manyetikler orjinal ama pickguard ve gövde garip geldi Fender ustatatlari bakar mısınız
İçini açtığımda resimde gördüğünüz gibi 3 boşluk var etiket falan var orjinal seri nolu standart strat diye aldım içi garip geldi manyetikler orjinal ama pickguard ve gövde garip geldi Fender ustatatlari bakar mısınız
Fallen 1 Ekim 2019 #3 Dostum eğer fender'e mail atarsan seri numaranı, hem üretim tarihini hem de bu konuda aydınlatırlar seni. Şu şekilde;
Dostum eğer fender'e mail atarsan seri numaranı, hem üretim tarihini hem de bu konuda aydınlatırlar seni. Şu şekilde;
helalmustafaabi 1 Ekim 2019 #5 orjinal görünüyor.Sapı gitardan sökerseniz sapın bağlantı noktasında damga ve tarih yazılarını da görebilirsiniz
orjinal görünüyor.Sapı gitardan sökerseniz sapın bağlantı noktasında damga ve tarih yazılarını da görebilirsiniz
bluesyboy 1 Ekim 2019 #6 Seri numarasını online şuradan kontrol edebilirsiniz. Fender Product Registration Serial Search Fender Product Registration - Serial number lookup www.fender.com
Seri numarasını online şuradan kontrol edebilirsiniz. Fender Product Registration Serial Search Fender Product Registration - Serial number lookup www.fender.com
zxcvbnm 8 Ekim 2019 #8 Manyetikler görünmüyor fakat arkadaşların da söylediği gibi gitar %100 Orijinal
rull 21 Ekim 2019 Konu Sahibi Konu Sahibi #10 Teşekkürler orjinal olduğunu kanıtladım sadece pickguard değişmiş