İlk defa elektro gitar alacağım, biraz araştırmayla gitarın üstündeki parçaların ne olduğunu ne işe yaradığını vesaire öğrendim. Ama sevdiğim müzik türü için tam olarak hangi özellikleri olan bir gitar almam gerekiyor ona karar veremiyorum bir türlü. Beni elektro gitar aşığı eden, Erkin babanın Cemalim klibindeki 3:35 ile 5:10 dakikaları arasında çaldığı mükemmel sanat eseridir. Türkçe olarak sadece Anadolu Rock ve Duman dinliyorum. Yabancı olarak da old school çok hard metale kaçmayan parçalar.
Mesela şurdaki Ibanez gitarı buldum, ama üstünde Floyd Rose kolu yok ve değişik bir manyetik var üstünde (pilli manyetik?) manyetiği benim için uygun mu yada Floyd Rose kolu lazım mı emin olamıyorum. Erkin babanın Cemalim'de çaldığı gitarda var Floyd Rose ama benim için şart mı bilmiyorum, akort kaçırdığı için korkuyorum sürekli akort la uğraşmaktan, malum amatörüz sonuçta.
Bunlar da Floyd Rose kolu var ama manyetikleri değişik (single coil görünümlü humbucker??)
Bi akıl verebilirseniz çok sevinirim, çok sağolun.
Mesela şurdaki Ibanez gitarı buldum, ama üstünde Floyd Rose kolu yok ve değişik bir manyetik var üstünde (pilli manyetik?) manyetiği benim için uygun mu yada Floyd Rose kolu lazım mı emin olamıyorum. Erkin babanın Cemalim'de çaldığı gitarda var Floyd Rose ama benim için şart mı bilmiyorum, akort kaçırdığı için korkuyorum sürekli akort la uğraşmaktan, malum amatörüz sonuçta.
Ibanez Grg121Dxl-Wnf Solak Elektro Gitar Fiyatları ve Özellikleri
Ibanez Grg121Dxl-Wnf Solak Elektro Gitar en iyi özellikleri ve gerçek kullanıcı yorumları uygun fiyatlarla n11'de. Kampanyalı ve uygun fiyatlarla satın al.
urun.n11.com
Bunlar da Floyd Rose kolu var ama manyetikleri değişik (single coil görünümlü humbucker??)
Elektro Gitar Fiyatları & Markaları & Modelleri - n11
Elektro Gitar ürünleri binlerce marka ve modelleri ile n11'de. Uygun fiyatlı Elektro Gitar çeşitleri ve özellikleri için hemen tıklayın.
urun.n11.com
Ibanez Grx70Qal-Tbb Grx Solak Elektro Gitar (Kılıf+Pena) Fiyatları ve Özellikleri
Ibanez Grx70Qal-Tbb Grx Solak Elektro Gitar (Kılıf+Pena) en iyi özellikleri ve gerçek kullanıcı yorumları uygun fiyatlarla n11'de. Kampanyalı ve uygun fiyatlarla satın al.
urun.n11.com
Bi akıl verebilirseniz çok sevinirim, çok sağolun.
Son düzenleme: