Bu kadar tarzı görünce sadece Heavy - Thrash çalacağına inanmak zor. Bana sanki bu grupları da çalmadan durmazsın gibi geliyor. Tahminim doğru çıkarsa da "Hangi amfi bu kadar tazı kaldırır?" diye de sormadan edemiyorum. Amfi, ekipman durumunu da gözden geçirmek gerek sanki.
Tecrübe durumunu, sana hitap eden zevk - renk denilen meseleyi bilmeden körlemesine yazdığımızı da unutma. Gitar olarak HH düzende bir gitar ihtiyacını görecek gibi. Denenerek alınmış iyi bir Epiphone SG 400 veya LP yeni veya orta seviyede isen seni bayağı götürür. Ama orta seviyeyi aşmış isen manyetikleri seni kesmeyebilir. PRS'leri de bir alternatif olarak aklına yazabilirsin.
@
Hardernative'in dediğine bir şerh koymak durumunda hissediyorum kendimi. G400 Pro'ların klavyeleri bana standaG400'lerden çok daha rahatsız geldi. Bu gitarları sakın iyice denemeden almayın. Satanlar "60'lar tarzı ince güzel bir klavyesi var" dediklerinde çok şaşırmıştım. Klavyesinin görünüm olarak alakası yok gibiydi zira. Çalınca gördüm ki, gerçekten alakası yok! Benim gibi kısa parmakları olan biri, 60'lar klavyenin ne olduğunu bilmiyorsa, G400 Pro denedikten sonra 60'lar klavyeye lanet okur herhalde
🙂
Ayrıca piyasada kaldıysa Vintage denilen bir marka var, Sıfırları bin lira civarı. Görür, rastlarsan bir bak derim. Cort'un bazı hoş LP'leri de ikinci ele düşebiliyor. Denemekte fayda var.
İlle de LP veya SG şart değil ve kesinlikle heavy ve thrash çalacağım diyorsan Schecter bakın. Forumda bayağı bir kullanıcısı var. Memnun olmayan da yok gibi.