- Konu Sahibi Konu Sahibi
Arkadaşlar 5 yay ile daha az kayma oluyor akortta bu sefer de tremolo kolu biraz daha ağırlaştı ama böyle kullanmak daha mantıklı gözüküyor
Tremsetter kullanabilirsin.😀 orjinal floyd rose lazım gerçi o da tam anlamıyla mükemmel değil ya neyse =) Bu arada yine benzer bi konu olan tremolo kolunun yukarı ve aşağı hareketinden sonra köprünün tam olarak olması gereken seviyeye geri dönmemesi olayını kullandığım lisanslı tüm floyd rose gitarlarda yaşadım acaba bu sorunun çözümü orjinal floyd rose almak dışında ne olabilir?
😀 orjinal floyd rose lazım gerçi o da tam anlamıyla mükemmel değil ya neyse =) Bu arada yine benzer bi konu olan tremolo kolunun yukarı ve aşağı hareketinden sonra köprünün tam olarak olması gereken seviyeye geri dönmemesi olayını kullandığım lisanslı tüm floyd rose gitarlarda yaşadım acaba bu sorunun çözümü orjinal floyd rose almak dışında ne olabilir?
Yaklaşık olarak 4 senedir floyd rose lu bir gitar kullanıyorum ve hiç bir şekilde akord problemi yaşamadım sen bence gitarını iyi bir luthiere götürüp yardım almalısın.. İyi günler 🙂
uyku sersemi tarihe pek bakmamışım.. ana sayfada çıkınca birden.. 🙂3 yılda çözmüştür bence sorununu 🙂
Madem patlmış konu bana aynen böyle olmuştu 🙂Hehe, siz de keşfetmişsiniz bu durumu, hatta tahmin edeyim, bu durumu ilk defa gitar kucağınızdayken yerdeki pedalları kurcalamak için eğildiğinizde fark ettiniz değil mi? 😀