Tel yuksekli sadece saddle ile mi oluyor yoksa arkadaki vida yeri ile de mi isim var, bir de bu vidanin bir yuvasi var mi yok mu? Sadece asinmis bir tabaka olarak gozukuyor ben delik var saniyordumGitarın tel yüksekliği epey fazla gözüküyor.Ayrıca her saddle aynı yükseklikte olmaz,genelde tel kalınlaştıkça yükseklik artar.Genel bir ayardan geçmesi için bir luthier'e götürmenizi öneriyorum.Fretlerde bir sorun yoksa da genel aksiyon seviyesi daha aşağı çekilebilir.
Tel yüksekliği sadece saddle ile ayarlanmaz.Sap ayarsızsa(fazla içbükey ise) ya da üst eşikte bir sorun varsa tel yüksekliğini saddle üzerinden düşürmeniz bir fayda sağlamaz.Gitarınızın modelini belirtirseniz belki daha net yardımcı olabilirim.Tel yuksekli sadece saddle ile mi oluyor yoksa arkadaki vida yeri ile de mi isim var, bir de bu vidanin bir yuvasi var mi yok mu? Sadece asinmis bir tabaka olarak gozukuyor ben delik var saniyordum
Cort kx100 modeliTel yüksekliği sadece saddle ile ayarlanmaz.Sap ayarsızsa(fazla içbükey ise) ya da üst eşikte bir sorun varsa tel yüksekliğini saddle üzerinden düşürmeniz bir fayda sağlamaz.Gitarınızın modelini belirtirseniz belki daha net yardımcı olabilirim.