crazymuge demiş ki:
gitar perdesizmi ben mi yanlış görüyorum 😆
crazymuge demiş ki:
Erren demiş ki:Barlo bendede mor la mavi arası bi yanar döner strat var o da bozarmı abi 😀
24 olmasın o. Bir daha say... 😀emptyspiral demiş ki:25 perdeli kendisi
thunderhead demiş ki:Jaguar tipinde olan Jackson Dominion fena ilgimi cekiyor bu aralar :?
janmoreye demiş ki:Bizim pembe yavrunun son resimlerini gondereyim de forum ahalisi biraz yumusasin 8O
secks demiş ki:janmoreye demiş ki:Bizim pembe yavrunun son resimlerini gondereyim de forum ahalisi biraz yumusasin 8O
keşke biraz paraya kıyıp adam gibi bir luthier bulsaydın, daha aksamı takmadan orasını burasını vurmuş, içine etmiş gitarın 8O
masterofpuppetsasd demiş ki:thunderhead demiş ki:Jaguar tipinde olan Jackson Dominion fena ilgimi cekiyor bu aralar :?
jaguara hakaret etme hiç jaguarlık bi yönü yok o gitarın. :evil: 😆
o gitar sanki bi yerden düşüp etrafa yayılmış bi les paul e benziyor benim gözümde 😀 ama tonu nu bilemicem hiç denemedim.
Yok abi, onun özelliği o. :?secks demiş ki:janmoreye demiş ki:Bizim pembe yavrunun son resimlerini gondereyim de forum ahalisi biraz yumusasin 8O
keşke biraz paraya kıyıp adam gibi bir luthier bulsaydın, daha aksamı takmadan orasını burasını vurmuş, içine etmiş gitarın 8O
janmoreye demiş ki:Yok abi, onun özelliği o. :?secks demiş ki:janmoreye demiş ki:Bizim pembe yavrunun son resimlerini gondereyim de forum ahalisi biraz yumusasin 8O