re teli nerde acaba ?
gitarın başına gelenleri görünce korkmuş harakiri yapıp kendi kendini koparmış olmalı.🙂
re teli nerde acaba ?
Sigmastern demiş ki:fuckinick demiş ki:sıfatsız düz c-1 mi oluyor? onlar bolt on değil miydi ya yoksa seninki de mi bolt-on bak kafam karıştı aptal old-om🙂Sigmastern demiş ki:fuckinick demiş ki:sigmastern senin gitarın model neydi kardeş?
Diamond series C1
yok benimki bolt on degil. Üzerindede bu kadar yaziyor bende daha fazlasini bilmiyorum ama black jack degil.
Recomansiz demiş ki:Arkadaşlar elimde Extreme XEFR50NA var. Gayet güzel bi gitar bana göre, ama sizin de düşüncelerinizi almak istiyorum. Daha çok solo tarzı çalıyorum bunu satıp yerine başka bi gitar mı alsam yoksa bu iyi midir?
schecter başlığında yorumlar var ve gayet olumlu yönde.Inu-Tashak demiş ki:harbiden bu schecter gitarlar bana fazla ucuz geldi, maun gövde, maun sap, set neck sistem, aktif emg ve orjinal floyd rose sadece 800$ ??? kullananlar falan yorumlarını yazsa memnun olurum çok merak ettim şimdi 😀
wild_child demiş ki:schecter başlığında yorumlar var ve gayet olumlu yönde.Inu-Tashak demiş ki:harbiden bu schecter gitarlar bana fazla ucuz geldi, maun gövde, maun sap, set neck sistem, aktif emg ve orjinal floyd rose sadece 800$ ??? kullananlar falan yorumlarını yazsa memnun olurum çok merak ettim şimdi 😀
wild_child demiş ki:öyle deme hardcasedi kargoydu baya binecek zaten. string-thru olanlar 649 dolar. birazda fiyat farkından dolayı fr yi düşünmüyordum ama 700 dolarsa kafam karışacak gibi 🙂Doomed demiş ki:99$ farktan ne olacak abi..
valla bir ara kampanyası vardı bir signature modeli ellerinde kalmış sanırım gitar c-1 hellraiser ın aynısıydı çok tatlı inlayleri vardı siyahtı guitar center 500 mü 550 dolara mı ne satıyordu tonepros maun gül klavye emg 81 85 setneck aletiInu-Tashak demiş ki:harbiden bu schecter gitarlar bana fazla ucuz geldi, maun gövde, maun sap, set neck sistem, aktif emg ve orjinal floyd rose sadece 800$ ??? kullananlar falan yorumlarını yazsa memnun olurum çok merak ettim şimdi 😀
fuckinick demiş ki:valla bir ara kampanyası vardı bir signature modeli ellerinde kalmış sanırım gitar c-1 hellraiser ın aynısıydı çok tatlı inlayleri vardı siyahtı guitar center 500 mü 550 dolara mı ne satıyordu tonepros maun gül klavye emg 81 85 setneck aletiInu-Tashak demiş ki:harbiden bu schecter gitarlar bana fazla ucuz geldi, maun gövde, maun sap, set neck sistem, aktif emg ve orjinal floyd rose sadece 800$ ??? kullananlar falan yorumlarını yazsa memnun olurum çok merak ettim şimdi 😀
ama onun stoklar tükendi bildiğim kadarıylaKatatonik demiş ki:fuckinick demiş ki:valla bir ara kampanyası vardı bir signature modeli ellerinde kalmış sanırım gitar c-1 hellraiser ın aynısıydı çok tatlı inlayleri vardı siyahtı guitar center 500 mü 550 dolara mı ne satıyordu tonepros maun gül klavye emg 81 85 setneck aletiInu-Tashak demiş ki:harbiden bu schecter gitarlar bana fazla ucuz geldi, maun gövde, maun sap, set neck sistem, aktif emg ve orjinal floyd rose sadece 800$ ??? kullananlar falan yorumlarını yazsa memnun olurum çok merak ettim şimdi 😀
Holly Roger mı Jolly Roger'mı ne onu diyorsun sanırım. Onda klavye Abanozdu...