JacksonRR demiş ki:ENGL Screamer ı yerim ben.hırsızlık sebebi olur o.kendine dikkat et evlat 😀
abi tekirdağa yolun düşerse gel dene takılırız 🙂
JacksonRR demiş ki:ENGL Screamer ı yerim ben.hırsızlık sebebi olur o.kendine dikkat et evlat 😀
siyatha demiş ki:Hayır tamam iyi güzelde 2570 kardeşliği yalan oldu öyle öyle 😀unchosenone demiş ki:siyatha demiş ki:2570'in üstüne gül koklanır mı ?!!!?!?!?
bu gitar ibanezin en üst seri gitarlarından nası koklanmaz rgt220 işte maun yekpare taş gibi gitar 😀
Valla be Deniz'den aldım gitarı sen de kimsin :mrgreen:erginnn demiş ki:🙁 🙁 🙁
O resimde duran rg550 benimdi 🙁
rock-the-boy demiş ki:Valla be Deniz'den aldım gitarı sen de kimsin :mrgreen:erginnn demiş ki:🙁 🙁 🙁
Bu arada wah'tan hiç bahsetmiyosun ama 😆
nihoho demiş ki:rock-the-boy demiş ki:Valla be Deniz'den aldım gitarı sen de kimsin :mrgreen:erginnn demiş ki:🙁 🙁 🙁
Bu arada wah'tan hiç bahsetmiyosun ama 😆
yok yok ben de erginden almıştım o gitarı 😀 çok güzel gitardı o modele rastlamadm tekrar.. benim ve ergin in ex i dir..
ngager demiş ki:ne kadar çok solak arkadaş varmış ama hepsi solak gitar çalıo bende solağım ama ben niye sağ el çalıyorum bendemi sorun var 😛
DaRtH_ErLiK demiş ki:Sagolasin JudgeMe,
Schecter'i alali daha 1 hafta oldu. Digerlerine sadece karsilastirmak icin dokundum aldigimdan beri (karsilastirinca da yenildiler) 🙂 Hatta simdi de bir yandan pratik yapiyorum C-1'la. Bundan sonra Schecter'den baska bisey almam herhalde.
DaRtH_ErLiK demiş ki:Schecter'i alali daha 1 hafta oldu. Digerlerine sadece karsilastirmak icin dokundum aldigimdan beri (karsilastirinca da yenildiler) 🙂 Hatta simdi de bir yandan pratik yapiyorum C-1'la. Bundan sonra Schecter'den baska bisey almam herhalde.