1 sene kudurur insan hakkaten 🙂ciyzis_kirayzs demiş ki:seneye custom 24 ile geliyorum alaskadan ulan ruyalarıma giriyor artık gitar ya!
janmoreye demiş ki:Ah ah, beklemek ne zor bu kastım gitarları. Saçlarım ağardı beklemekten.taka demiş ki:groverjackson demiş ki:ozzfish, yuksel ustaya yaptirdigin gitar kaca patladi?
Ya bırak şu kastım ayaklarını. Bak millet almış PRS'yi coşuyor. Sen hala minibüs sat.
Hehe, iyi yapmışsın. Renk de güzelmiş, şeker gibi.LnTh demiş ki:Tamamdir 🙂taka demiş ki:Çok güzel, hayırlı olsun. Eline ulaştığı zaman ayrıntılı yorum yapma ve hatta kayıt dinletme imkanın olursa çok güzel olur.
Benim niyetim de bir Mira almak ama düşük akortlu kullanmak istiyorum. 🙂
Biliyorsun ben de kararsizdim almak konusunda ama dayanamadim heheh. Bir de fiyat inanilmazdi.
janmoreye demiş ki:Ah ah, beklemek ne zor bu kastım gitarları. Saçlarım ağardı beklemekten.taka demiş ki:groverjackson demiş ki:ozzfish, yuksel ustaya yaptirdigin gitar kaca patladi?
Ya bırak şu kastım ayaklarını. Bak millet almış PRS'yi coşuyor. Sen hala minibüs sat.
Sana caldirtmicam HIH!Erren demiş ki:Ben beğenmedim bu son PRS Mirayı gövde tipi hiç hoşuma gitmedi ne diyeyim öyle bir söyleyeyim istedim.Gerçi ama herkesin zevkler farklıdır.
LnTh demiş ki:1 sene kudurur insan hakkaten 🙂ciyzis_kirayzs demiş ki:seneye custom 24 ile geliyorum alaskadan ulan ruyalarıma giriyor artık gitar ya!
Work and travel falan mi Alaska? Alaskaya baska niye gider ki insan di mi 😛
24 guzel gitar hakkaten bi suru sound icin kullanilabiliyor. Cok uzun denemedim ama denedigim 24un tonu baya hostu. Zaten kotu bi PRS'e denk gelmek zor 😆
Benim tercihim 22'den yana tremolo pek sevmem ama tremolo seviyosan 24 super tabiki.
Sabir ve kuvvet temenni ediyorum sana.
Gavur sularinda raki balik patlatirsin abi iste ne guzel heheha. Benim bi arkadas yapmisti Alaska olayini. Cocuk dondugunde dunyalari almisti heheh.ciyzis_kirayzs demiş ki:tabiki de alaska ve balık ayıklama yoksa nası birikir o kadar para. bole hergun resımlerine bakıyorum o kadar acınası durumdayım ama 24 yanı bole artık takıntı gıbı ya benim olacak ya topragın😀
LnTh demiş ki:Gavur sularinda raki balik patlatirsin abi iste ne guzel heheha. Benim bi arkadas yapmisti Alaska olayini. Cocuk dondugunde dunyalari almisti heheh.ciyzis_kirayzs demiş ki:tabiki de alaska ve balık ayıklama yoksa nası birikir o kadar para. bole hergun resımlerine bakıyorum o kadar acınası durumdayım ama 24 yanı bole artık takıntı gıbı ya benim olacak ya topragın😀
BLaCK_MaGiC86 demiş ki:Fender Strat Squier series oluyor (yapım yılı icabı) 😉
mfikret demiş ki:Üretilenler squier series diye geçsede kafalarında kocaman fender yazısı vardı.Squierler çok öncelerden de vardı mesela;
1985 japon Squier