Her zaman partiye geç kalmışımdır... Buyrun resimler;
Fender Deluxe Telecaster Amerikan, 2007 yapımı;
1984-1987 yılları arası Japon yapımı Fender Stratocaster 8) Bu forumdan almıştım, biraz dökük ve "sunburst" renginde idi.
Üzerinde bir çok değişiklik mevcut. O yıllarda üretilen bazı Japon Fender standard stratlarda kilit sistemi resimde görüldüğü üzere garip bir yerde. Tam kilitlemiyorum ama takmak zorundayım yoksa cızırdamalar oluyor.
Daha yakından bakmak isteyen olursa;
Normalde S/S/S olan bu strat S/S/H haline döndü. Single manyetikler Custom Shop Texas Special ve humbucker ise Di Marzio Paf Pro. Ayrıca en altta beyaz renkli ton potansı da "push-pull" potans, bu da Paf Pro'yu single hale getiriyor. Pickguard biraz farklı olsun dedik ve "vahşi" bir görünüm sergilemesi amacı ile ayna pickguard takmayı uygun gördük. Ayrıca floyd-rose sistem de, modelini bilmiyorum ama Amerikan yapımı bir Kahler, fakat tek yönlü olarak hareket etmekte (bu en iyi tarafı). Bu gitarın MI Audio Crunch Box ile sesi için
www.myspace.com/rockbang linkinden "Runaway City" isimli şarkıyı dinleyebilirsiniz.
Aşağıda ise Kore yapımı Hamer Californian gitar var;
Bridge manyetiği Mightymite Motherbucker ve Neck manyetiği ise Di Marzio Humbucker From Hell... Yine bu gitarın da ton potansı "push-pull" olayı ile humbuckerları single yapmakta.Bir de "Buzz Feiten" özelliği bulunmakta. Bu Hamer satılıktır.
Bu da akustik canavar Crafter. Oviation tip kasa. Bağlantısız çok güzel bir sesi yok fakat kablo ile sisteme girildiği vakit enfes bir sesi oluyor;
Bu da aile fotoğrafı :twisted:
Herkese iyi akşamlar...
Alper.