Gitarını Göster Ey Turkrockcılar

🙁 🙁 🙁

🙁 🙁 🙁
2099.jpg

Arkadaki radeon 3850 mi o 😀 ben de nelere dikkat ediyorum ya bu aralar 🙂 geri planda kalmış şeylerin önemi büyüktür benim için😛 🙂
Gitarlar güzel görünüyor 😉

halilpazarlama demiş ki:
jacksonke1 demiş ki:
Arkadaki radeon 3850 mi o 😀 ben de nelere dikkat ediyorum ya bu aralar 🙂 geri planda kalmış şeylerin önemi büyüktür benim için😛 🙂
Gitarlar güzel görünüyor 😉

ati amd ikilisinden şaşmam intel nvıdıa a bulaşmam 😀
Eskiden bende öyleydim 🙂 sadece amd kısmı tabi artık amd den uzak, intele yakınım, intel rulez 🙂 I

imzamdaki setuptaki bc rich ve jackson.

emg 81 85 her yerde belli ediyor kendini. gitarın kendi tonunun önüne geçiyor. ve o bildiğimiz metal tonunu veriyor.

bc rich ise bambaşka bir olay. net bir keskinlik var. tizlik anlamında değil. bildiğin bir keskinlik.

dms demiş ki:

emg 81 85 her yerde belli ediyor kendini. gitarın kendi tonunun önüne geçiyor. ve o bildiğimiz metal tonunu veriyor.

bc rich ise bambaşka bir olay. net bir keskinlik var. tizlik anlamında değil. bildiğin bir keskinlik.

hafız sen stealth ı nerden buldun yauvv ?? 8O 8O 8O

comprehension demiş ki:
dms demiş ki:

hafız sen stealth ı nerden buldun yauvv ?? 8O 8O 8O

almanya'dan getirttim.

haggard'ın gitaristinin müzik dükkanından.

çok bekledim, ama beklediğime değdi.

Geri