jacksonke1 demiş ki:Arkadaki radeon 3850 mi o 😀 ben de nelere dikkat ediyorum ya bu aralar 🙂 geri planda kalmış şeylerin önemi büyüktür benim için😛 🙂
Gitarlar güzel görünüyor 😉
Eskiden bende öyleydim 🙂 sadece amd kısmı tabi artık amd den uzak, intele yakınım, intel rulez 🙂 Ihalilpazarlama demiş ki:jacksonke1 demiş ki:Arkadaki radeon 3850 mi o 😀 ben de nelere dikkat ediyorum ya bu aralar 🙂 geri planda kalmış şeylerin önemi büyüktür benim için😛 🙂
Gitarlar güzel görünüyor 😉
ati amd ikilisinden şaşmam intel nvıdıa a bulaşmam 😀
solak gitarlar patlak vermiş.neler varmış millette çok güzel gitar.janmoreye demiş ki:
dms demiş ki:imzamdaki setuptaki bc rich ve jackson.
emg 81 85 her yerde belli ediyor kendini. gitarın kendi tonunun önüne geçiyor. ve o bildiğimiz metal tonunu veriyor.
bc rich ise bambaşka bir olay. net bir keskinlik var. tizlik anlamında değil. bildiğin bir keskinlik.
comprehension demiş ki:
KoRnoManiac demiş ki:o gitarın kıymetini bil oğulcan 😀
çoook çoook tatlı bi gitardı doyamadan aldım sattım geç buldum erken kaybettim aleti 🙂
comprehension demiş ki:dms demiş ki:imzamdaki setuptaki bc rich ve jackson.
emg 81 85 her yerde belli ediyor kendini. gitarın kendi tonunun önüne geçiyor. ve o bildiğimiz metal tonunu veriyor.
bc rich ise bambaşka bir olay. net bir keskinlik var. tizlik anlamında değil. bildiğin bir keskinlik.
hafız sen stealth ı nerden buldun yauvv ?? 8O 8O 8O