Görünce ''zeytin'' geldi aklıma. Yeşil zeytin 😀 Zeytin koyalım mı?CaliforniaDream demiş ki:teşekkür ederim arkadaşlar. şimdi gitarıma iyi bi isim bulmam lazım. fikriniz varsa yazabilirsiniz. ehehe 🙂
Görünce ''zeytin'' geldi aklıma. Yeşil zeytin 😀 Zeytin koyalım mı?CaliforniaDream demiş ki:teşekkür ederim arkadaşlar. şimdi gitarıma iyi bi isim bulmam lazım. fikriniz varsa yazabilirsiniz. ehehe 🙂
SchismetaL demiş ki:Görünce ''zeytin'' geldi aklıma. Yeşil zeytin 😀 Zeytin koyalım mı?CaliforniaDream demiş ki:teşekkür ederim arkadaşlar. şimdi gitarıma iyi bi isim bulmam lazım. fikriniz varsa yazabilirsiniz. ehehe 🙂
halilpazarlama demiş ki:SchismetaL demiş ki:Görünce ''zeytin'' geldi aklıma. Yeşil zeytin 😀 Zeytin koyalım mı?CaliforniaDream demiş ki:teşekkür ederim arkadaşlar. şimdi gitarıma iyi bi isim bulmam lazım. fikriniz varsa yazabilirsiniz. ehehe 🙂
kene olabilir.güncel olur aynı zamanda. 😀
grungie demiş ki:kusura bakmayın ama ben5-6 tane gitar alanlara uyuzum sanki parayı sokaktabuluyorsun alırsın tarzına göre bir gitar kırılıncayakadar kullanırsın 2-3 tane elektro alana hayli hayli uyuzum 1 tane varken 2. sinin ne mantığkı var unutmayınelindeki gitarın ne olduğu önemli değil nasıl çaldığın önemli
grungie demiş ki:...kırılıncayakadar kullanırsın...
mesela hepimiz bazen yanlışlıkla duvara filan vururuz ya yada askı çıkar gitar düşer o anlamda demek istedim 😉KeReMmM demiş ki:grungie demiş ki:...kırılıncayakadar kullanırsın...
Ben buraya da takıldım biraz :roll:
mesela dandik bir gitarı iyi bir müzisyene versen konuşturmayı bilir 😀obican demiş ki:gitarın ne olduğunun öneminin olmaması çok büyük yalan ama neyse 🙂
grungie demiş ki:mesela dandik bir gitarı iyi bir müzisyene versen konuşturmayı bilir 😀obican demiş ki:gitarın ne olduğunun öneminin olmaması çok büyük yalan ama neyse 🙂
Ben akort düzenleri ve tonları farklı olarak kullanıyorum. 2 veya daha fazla gitarı olanlarda benle aynı fikirdeler biliyorum 😀grungie demiş ki:kusura bakmayın ama ben5-6 tane gitar alanlara uyuzum sanki parayı sokaktabuluyorsun alırsın tarzına göre bir gitar kırılıncayakadar kullanırsın 2-3 tane elektro alana hayli hayli uyuzum 1 tane varken 2. sinin ne mantığkı var unutmayınelindeki gitarın ne olduğu önemli değil nasıl çaldığın önemli
SchismetaL demiş ki:Ben akort düzenleri ve tonları farklı olarak kullanıyorum. 2 veya daha fazla gitarı olanlarda benle aynı fikirdeler biliyorum 😀grungie demiş ki:kusura bakmayın ama ben5-6 tane gitar alanlara uyuzum sanki parayı sokaktabuluyorsun alırsın tarzına göre bir gitar kırılıncayakadar kullanırsın 2-3 tane elektro alana hayli hayli uyuzum 1 tane varken 2. sinin ne mantığkı var unutmayınelindeki gitarın ne olduğu önemli değil nasıl çaldığın önemli
grungie demiş ki:mesela dandik bir gitarı iyi bir müzisyene versen konuşturmayı bilir 😀obican demiş ki:gitarın ne olduğunun öneminin olmaması çok büyük yalan ama neyse 🙂
grungie demiş ki:hayır galiba yanlış anladınız mesela bazı tipler var rengi farklı diye aynı markanın aynı modelindenh alıyorlar