JDBlack demiş ki:@Atalay
Hocam gitarın görünüşü müthiş ama köprüsü nasıl ? Bir arkadaşıma o fiyatlarda bir gitar bakıyoruz.
DrB demiş ki:Güzel çekmişsin resmini!
8)
Bir AFD100 lazım sana.
Hatta al benden de bir Marshall Les Paul kardeşliği resmi gelsin, gerçi seninki pek bir yakıyor şimdi...
🙂
B 8)
methelot demiş ki:hocam marshallın modeli neydi acaba
Atalay demiş ki:JDBlack demiş ki:@Atalay
Hocam gitarın görünüşü müthiş ama köprüsü nasıl ? Bir arkadaşıma o fiyatlarda bir gitar bakıyoruz.
Hah o konuyu hemen anlatayım.
Tremolo Edge III. Edge Pro2 (Joe Satrianinin kullandığı) hiçbir fark yok. 6 saat tremoloyla oynadım. Hiç bozulmadı.
Ibanez Edge III tremolo muhteşem. Ben çok memnunum bu gitardan. He parçası harika. Sadece Manyetiklerinin sustaini az o da normal. Ancak tonu muhteşem. Bir EMGyle işi bitiriyorum ve yeni resimleri koyacağım.
10 üzerinden 10 veriyorum bu gitara. Şaka gibi... 800 Tl ye böyle gitar mı oluyor dedirtiyor insana... ki Ibanez zamanında en sevmediğim ve ilgilenmediğim gitardı. Artık Jacksondan sonra geliyor. Fusion tonları, clean tonları blues için de harika.
2 humbucker ama 5 pozisyonlu. Böylece single coil olarak ta çalışıyor ve dramatik ton farkı var. Adamlar yapmış.
Atalay demiş ki:IBANEZ RG09 Limited Edition PEGASUS PEARL WHITE
Pegasus Takım Yıldızı Fosforlu olarak gövdeye işlenmiş. Karanlıkta böyle görünüyor.
Üstad kalın mi teli çok kenarda duruyor klavyenin yoksa açıdan kaynaklı mı? Gitar yakıyor yanlız gövdede biraz relic olsaymış çok tatlı duracakmış 😉reddiye demiş ki: